Rabu, 11 Mei 2016

PERMATA RAJA LUMU



























Comey dak?.....

Kami ni kat sini nak bagi free gift ke pelanggan... sat g bagi silap ada yang kata tak comey, sat g silap bagi ada yang kata dia dah ada batu tu, ada yang kata dan jatuh fitnah batu free gift tu ada jin la apa la... haih payah la dengan manusia melayu otak zaman Hang Jebat ni hahaha... org bagi kan, rezeki ..amik la... bukan suruh bayar pung.. dah sat g org tak bagi kata kedekut pulak..hahaha.. 

Atas ni Kecubung raja lumu... harga dia average dalam Rm 60-110 yang pernah kita jual.. kegunaan dia ni :

Penyejuk

Penstabil aura

Pemagar sihir

Penstabil baran..


Ni tok nak bagi hadiah saja... jadi anda boleh pilih.. hahaha, masalahnya berpuluh pelanggan high speed dan beratus pelanggan low speed ( internat ) .....hanya yang  bakal dapat 2 sahaja.

Haaaaaaa.. tapi.. hadiah ni bersyarat hahaha... 

Syarat dia... kami akan hantar tumpang barang lain.. sebab tu nama dia hadiah pembelian barang lain... bukan tak boleh nak hantar kosong gitu kan... tapi la ni, Allah, sampu surat pun mahai dah, Sampu surat kami Klasss boh.. buikan sampul surat bodow 30 sen tu hahaha... hak sampul bodow tu pung dah 30 sen... hok kami hantor ke pelanggan sekeping tu kat Tesco 1 keping RM 2.50 la nim, dulu RM 2.00 sahaja.... tok beli barang landing time kan.... nu mari dari mana tau... nu jauhh, nu india mari, Bangkok mari, US mari, Germany mari, Russia Mari, Istanbul Mari.... sampul bodow ja dia bagi, haduuu.....mujur la Kastam kat KLIA tu ramai kenal tok... ada yang call pun ada bagitau barang dah bocor, sikit g nak tumpah.. gelak dia.. aku gelak juga.. mana tak gelak nya kastam KLIA nuh.... kenal Tok Mat GB bhahaha.... tanye dia , pernah beli batu dop.. dia kata tak pernah beli, adik dia, kawan dia  yang beli.. dia tahu pun sebab orang menayang depan dia hahahaha... so .. nanti luangkan lah waktu tu beli kat sini deh... 


Rasa takde lagi peniaga bagi pilih free gift utk pelanggan haha... takda orang buat, dalam Malaysia ni aku org mula buat... ye dak... 

Free gitf

11 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami