Rabu, 4 Mei 2016

PERMATA PUTERI LAILA










































Maaf banyak banyak atas kekeliruan.. 

Ini ialah Permata pemberian Puteri Laila dari Kerajaan Banding. Saja hari ni teringat member di sana.. drive lah.. jauh juga.. 7 jam dari rumah tok ni... bukan apa... dah lama tak start kete tok tu, kiang bateri kong ... so jalan p lah p balik 14 jam. ( tahap bosan dah duk umah la ni ) 

Gabungan pair ini lebih kepada tujuan nak di jadikan hiasan di telinga.... kalau nak jadikan permata cincin  pun tak salah


Asbab kepada penarik kekayaan

Sebaiknya di pakai duanya sekali dan di pancarkan ( di nampakkan ) kepada orang.. tok tak suruh anda bukak tudung okeysss... 

Jika buat cincin , pakai sebelah tangan kanan dan kiri. 


Kod Produk : KAMARIAH HP 2516
Bentuk : Permata Laila Pelarisan / pengasehan
MAHAR : RM 80

6 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami