Khamis, 12 Mei 2016

ZAMRUD 1








Zamrud Colombia... wah..muntah dengan emerald la kita kali ni, mata tok pun hijau blake dah.. sah sah undi akan datang pun jadik hijau neh bhahahhaa, gurau deh.. sesekali menyentap.. 

12.70 Ct

Boleh tahan no, tapi warnanya kalau cerah lagi, pergh.. memang tok nak rembat RM 4000... Sungguh...


Kehebatan di dalam penarikan kerezekian... Insyallah Allah maha berkuasa. 


Sabar, Hak 4000 tu ada sebenarnya, tok belum keluarkan lagi .. insyallah

Kod Produk : Z.Z1 9516
Bentuk : Zamrud Colombia
MAHAR : RM 270

20 ulasan:

  1. Balasan
    1. Tahniah tuan..rambang mata sy melihatnya..hehehe..

      Padam
    2. Assalamualaikum tok.. payment done utk item ni.. maklumat detail sy dah maklum pd Inche' Baz.. ;)

      Padam
  2. Balasan
    1. ada lagi kalau mau, tok terlajak stock, yang dah masuk blog ada, yang belum masuk pun ada

      Padam
    2. yeke? alhamdulillah. lock sebiji tok

      Padam
    3. Tahniah tuan.. dpat juga ye.. ;)

      Padam
    4. Tunggu keluar kat blog dulu tuan baru boleh lock..hehehe..jangan risau tengok page update..adudududu rambang mate tuan kalau mlihatnye..mesti ada rezeki tuan nanti..in sha allah..

      Padam
    5. hehe tn lykan terima kasih

      Padam
    6. update mmg kaw kaw tn faizul hehe

      Padam
  3. Balasan
    1. Boleh la buat cincin sama2 nanti.. hehehe.. tp buat masa ni busy ulang alik HKL.. anak masuk hospital..

      Padam
    2. oo, xpe tuan.. nnt ada masa nak mai sni.. habaq je na.. In Shaa Allah, bleh tggu.. he he.. semoga anak tuan cepat sembuh..

      Padam
    3. T.kasih atas doa dari sahabat2 dan tok juga.. Aamiin...

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami