Sabtu, 14 Mei 2016

CENDERAWASEH 2






Dengar berita semalam ada yang melepas item ni akibat tak follow up harga?..

Haaaa.. harga tu kita selaraskan.. xpa , orang kata asal ada org beli cukup dah... nu cuba belek balik page page zamrud raw yang mahai mahai nu.. tok selaras harga nganga balik dah.. barang dok kat kami lama lama pun nak buat apa.. nak buat tukun tak padan sangat, dah memang untuk di jual pun haha.. 

Ha ni cenderawaseh last stok, xda dah tuan Azam... tak kira lah siapa yang handal main lock lock ni, dapat ke dia lah.. yang ini lagi best sebab ada gambar serigala tengah nganga, tu siap telinga lagi, cuma serigala tu takda gigi aje. haha

Kelebihan sama dengan cenderawaseh page lepas tu. Barang ada1 ja ni.. tok malas nak cakap banyak.. sapa cepat dia mendapat la


Kod Produk : CSEH2 11516
Bentuk: Cenderawaseh
MAHAR : RM 200

8 ulasan:

  1. Apesal sy plak yg menganga tengok ni. Tahniah tn Azam. Berdezupp!!

    BalasPadam
  2. T.kasih tuan lykan dan tuan Tora.. smlm dah melepas 1.. puas mtk tok bg diskaun.. ada lg rezeki kt cenderawaseh.. hihi

    BalasPadam
  3. Cenderawasih cindai cam semalam memang cantik..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah.. dpt yg ni pun ok kan tuan IS...

      Padam
    2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami