Khamis, 5 Mei 2016

LOKET KECUBUNG AIR















































Anak anda baran

Isteri anda baran

Atau..... Awek anda baran kih kih kih.... 

Apa kata , hadiahkan benda ni padanya, insyallah menurunkan baran , emosi tak teratur itu dengan serta merta atas izin Allah.. Ubat pun kita pakai ayat ni kan.. " Atas izin Allah Swt "... ini ubat pakai batu..kenapa badan badan dan jabatan terlibat tak mengiktiraf batu sebagai ubatan... Jahanam dan melingkuplah ubatan ubatan di pasaran, baik ubatan vitamani, herba atau ubat spital... bagi yang faham... nak beli ubat mahal.. beli saja batu, sekali beli pakainya sampai di warisi.... itulah kelebihannya,,. bayangkan di dalam dunia ni ubatan takda, semua pakai batu dan herba sahaja... how to business kan... org org bijak pandai pun takda minat nak cipta dan kaji ubatan baru untuk penyakit. 

Tapi macam biasa.. bukan lah semua penyakit sesuatu perkara itu mampu mengubati ... Ya lah. dah tentu lah dengan izin Allah SWT..ini blog org Islam.. dan kita tidak akan berhenti menyebutnya akan " Insyallah ". 

Menstabilkan aura diri dan barangan lain di dalam simpanan

Menaikkan aura pengasehan diri

Menyejukkan baran


Item ni , kalau sekarang... g lah kedai gems .... mahai juga harganya... dalam Rm 100-220 sebiji... Tapi patutlah kan, depa sewa kedai kat Komtar penang tu sebulan dah 8000 kot kedai saja.. belum masuk staff dll.... jadi kerana keperluan kedai mereka tinggi , kena lah juai mahai sikit..kita sebagai pelanggan ni janganlah marah ke depa kata juai mahai dan kata tok juai murah.. kedai depa tu bukan free bang oii... hahaha


Tok ni pula x lah sewa kedai sampai mcm tu punya mahai... tapi tok ni makan nasik sama macam anda makan, makan lauk sama macam anda makan.. bayar kete, bayar staff.... tok x bagi gaji level kg memandangkan kita nak staff keje lama dengan kita... so kita bagi gaji level duduk bandor dan kotaraya. Penat juga kalau staff asyik berhenti ... masuk baru nak kena latih lagi dan lagi..sampai bila??... so... GB ni sumber gaji mereka lah... kalau kurang belian.. maka aniaya lah anak bangsa yang duduk berpayung di sini.... tok terpaksa pecat mereka.... apa lagi tok boleh buat....lainlah kalau tok ni billionaire..boleh la amik bela gitu saja tanpa mereka bekerja.. sebulan hulur ke mereka yang susah dan payah ni RM 1500 sebulan utk mereka makan dan minum... gaji tok sendiri dari kedai butik semata mata...ada..ada lah. kalau takda hanya Tuhan yang tau mana tok mukat, mana tok memburu.... sapa lagi nak bela anak bangsa??? , bagi gaji dan elakkan mereka di kulikan macam bangla?... kalau anda mampu buat... Alhamdulillah..sekurangnya tok tidak sendirian di dalam perjuangan ini



Kod produk : LOKET 2516
Bentuk : Kecubung air
MAHAR : RM 80

9 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami