Khamis, 5 Mei 2016

ZAMRUD ZAMBIAN





RM 350


















RM 300


Zamrud Zambia di dalam kelas sedang sederhana.... jangan marah na, tok nak bagi mahar special saja utk item yang 1 ni... beratnya 3.Carat ke atas.... dan jenis Zambia... Tak habis lagi kegilaan zamrud...?...ok kita bagi lah.,... 


Kelebihan sudah tentu di dalam penarikan kerezekian dengan izin Allah SWT

Tok isikan dengan penunduk Pengasehan . Tadak amalan lah, amalan apa , kalau pakai amalan, pakai amalan saja tadak barang, kalau barang pakai barang.. kalau barang ada amalan, tu kisahnya tak sampai hati nak jual amalan jadi batu menjadi item mengalis tak sampai hati tu .. haa. paham kan?....


Kod Produk : Z.ZAMBIAN 27416
Bentuk : Ikut Gambar
MAHAR : Ikut Gambar

10 ulasan:

  1. Balasan
    1. Tahniah tuan.. besaq tu.. ;)

      Padam
    2. Tahniah tn.. Cantik dan terbaik.. Hehehe.. Ad sijil lg.. Terbaek tok 👍👍👍👍👍

      Padam
  2. T.kasih tuan lykan dan tuan nasir. Br nk kumpul zamrud.. mmg rezeki dpt ada sijil..

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. Payment done.detail dihantar ke whatsapp..

      Padam
    2. Payment done.detail dihantar ke whatsapp..

      Padam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami