Ahad, 1 Mei 2016

BRAHIN (2.30CT)









Specimen kursani jenis berpeluh.... ada pernah dengar keris berpeluh?... alah toksah pelik la, bukan pelik kalau tahu... ni lah besinya, ia berpeluh ketika dingin, pagi atau malam, kalau bawak ke cameron tu mau mau setiap masa berpeluh aje kerjanya... 

Di tempa di dalam keris, pedang, parang atau boleh mintak pihak kami canaikan buat permata petak ke , bulat ke, sphere ke... insyallah.. 

Kekuatan Alami sebagai kekebalan darurat, kalau ada org pandai buat kebal umum, silakan, dan jika nak pemasuk dalam badan pun bagus... untuk pengetahuan .. item kebal darurat setelah di masukkan ke dalam badan, otomatik pemilik kebal umum serta merta dengan izin Allah.. tak leh bedah ke, buat cara normal nak masuk ke badan tu, kena pakai cara ghoib , ia akan mengaktifkan sekali kelebihan umumnya


Tak beli pun takpa, item ni tak rugi..jual offline pun terutama bagi peminat parang, memang laju aje jalan.


Kod Produk : BRAHIN 2.30
Bentuk : Specimen
MAHAR : RM 450

5 ulasan:

  1. Meteorite pallasite brenhem kn tok ni..huu payoh ni nk dpat..kategori super duper rare ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Apa lagi tuan joe.....ramai sniper tu....

      Padam
    2. Ya p. Mmg susah.. selalunya depa tolak mahai. Kita nak beli pun pikir dua tiga kali

      Padam
  2. Kalau dh masuk dlm badan kira mcm susul jgk ke tok??

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami