Isnin, 2 Mei 2016

MGT PANCHAR KRISTAL







Ni nak kategori macam mana ni, combong ke, memanchor ke atau lagu mana?.... dalamnya ada kristal, luarnya MGT beb... amat dasyat ciptaan Allah.. manusia belum tentu mampu membuatnya sesempurna ini. 

MGT kelebihan Pengasehan

Kristal Kelebihan penyejukan..

Dan tok ingin memberi amaran, bahawa kristal dalamnya hidup dan 1 ketika akan menembusi MGT ini naik terpacak pacak. memang cun, bayangkan kristal naik dan tapaknya MGT,.. fuhhh.... Masyallah


Kod Produk : MGTPKRISTAL 30416
Bentuk : MGT + Kristal
MAHAR : RM 450

RM 200


Promo Suka suka aje tu, x amik memang rugi besaq baq ang

23 ulasan:

  1. Balasan
    1. Tahniah ayah.. terbaek tu.. ;)

      Padam
    2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    3. T.kasih tuan..sejak semalam ayah ada di kampung perak..

      Padam
    4. Teima kasih tuan charles..lama tk nampak..

      Padam
    5. T.kasih sahabat,tuan lykan..

      Padam
    6. Saya ditugaskan diluar bandar Tn tulah masallah internet,time ada line saja dapat ikut blog Tok hu huh mau tunggu bulan 6 baru di bandar balik Hi Hi

      Padam
    7. Oh! Tuan cuba guna celcom burung hantu..celcom wilayah 4g nya luas tuan..

      Padam
    8. Tahniah, ayah...sharpshooter dah mai dah...pakai sniper lagi.

      Padam
    9. T.kasih tuan GM..bila tgk gambo tuan ber3 baru2 ni teringin pulak ayah nk jumpa korang huhu!!

      Padam
    10. he he.. mai la skali skala trun sini ayah.. ;)

      Padam
    11. Kena amik gambaq ayah sekali masuk ke blog ni tuan lykan

      Padam
    12. he he tok.. nnt sy try pujuk ayah bg gambaq.. la ni sy belum ada kesempatan naik ke utara lg pi jumpa dia.. ;)

      Padam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tahniah tuan IS.. nama pun dh gempaq..

      Padam
    2. Nama tu ada sejarahnya tuan..kalau ayah cerita panjang kisahnya,macam hikayat merong mahawangsa dh..haha!!

      Padam
  3. salam tok boleh tahu apa nama saintifik batu mani gajah dgn ciri2 nk mengenali sama ada asli atau palsu?

    BalasPadam
    Balasan
    1. X dok lagi nama saintifiknya. Palsu atau asli peniaga mmg x kasi tahu tuan. Sebab tu kuncinya haa

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami