Selasa, 3 Mei 2016

MARJAN URAT EMAS







































Alhamdulillah ada la sikit lagi... stok tak banyak 


Jangan kata anda, tok pun tak percaya masa memperolehi marjan urat emas ni... Tapi udah rezekinya begini,... ni baru namanya pelik dan kepelikan beginilah yang berlaku pun jika ingin di bandingkan dengan batu permata yang sama di dunia kita namun ada perbezaan walau kecil.. ada di pasaran luar atau tidak, itu wallahualam.. kadang kadang benda macam ni ada juga nak memainkan perasaan tok, kata tak ada, tapi ada.. hak tu yang dok kacau tu. Tapi insyallah kalau ada pun susah nak jumpa. Marjan selalunya merah kesemuanya

Kelebihan marjan.... 

Ada Hamba Allah di Blog ini menyatakan dulu bahawa ada sebuah hadis yang berkata :

" Tidak akan mati berdarah seseorang itu jika memakai marjan "...

Wallahualam, tok dok selidik lagi nih di mana nas dan kitab rujukannya. Tapi buat masa la ni, anggap sajalah benda ni pelik, bersulam urat emas. Kalau nak isi pun tadak masalah., silakan

Kod Produk : MARJAN 2516
Bentuk : Marjan Urat Mas
MAHAR : RM 120



18 ulasan:

  1. Test2x gucmani offline buyer

    BalasPadam
  2. Balasan
    1. Lama tk dengar citer tuan..senyap jer!!hehe!!!

      Padam
    2. hehe.. Saje jer Ayah... byk2 memerhati dari jauh...

      Padam
  3. Maaf online jer kt cini..huhu

    BalasPadam
  4. Ntah..ayah dok belek tkde plak..

    BalasPadam
    Balasan
    1. guchmani takde... kalau ade, cepat lah sambar, brg memang payoh gila la ni

      Padam
  5. Takde item HP ari ni?

    BalasPadam
    Balasan
    1. belum, tok keletihan , semalam p lepak kat tasik banding nu... kecoh fb.. kunun nak panaskan enjin kete.. dah balik hari ni sapai umah, keletihan haha

      Padam
  6. Tok sibuk tu..kalau sempat pasti dh muncul item HP ni..bila muncul tergagap plak nk grab..rilex arr!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bila muncul mmg tergagap nak grab... Hehehe

      Padam
  7. Selang btahun sdh gucmani xda dlm online test2x offline klu ada..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. minta maaf lah, guchmani memang betul2 payah la ni... guts pun akan jadi lagu tu juga...

      Padam
  8. Balasan
    1. Payment done Tok. Detail dah hantar kat evernote

      Padam
    2. Payment done Tok. Detail dah hantar kat evernote

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami