Selasa, 3 Mei 2016

GUTS




Alhamdulillah syukur, tak dapat banyak... 1 saja pun jadi lah... bagi yang mana nak GUTS tu... ini lah peluang pun.. xda dah item ni, nak janji dapat lagi ke depan tu wallahualam.. tok x janji. 

Apa kelebihannya... haha... otai tau lah... brg best, x payah la nak bagitau banyak kali... mana yang tau insyallah sambar

Item ini sudah menjadi Item Lagenda dan bertaraf King Hyper rare di dalam Blog GB... time banyak , memang banyak.. time tadak.. sorry lah... ia takkan datang mengikut kehendak pelanggan melainkan kerana ada yang bakal di gerakkan di atas keperluannya .. Allah mengetahui isi hati setiap HambaNya



Kod Produk : GUTS 2516
Bentuk : Geliga Ular Tedung Selar
MAHAR : RM 450





31 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. Balasan
    1. xpe tuan.. man man.. tp rugi gak x amik, level king murah dah tu.. ;)

      Padam
    2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    3. itulah tn lykan. murah dan geliganya pun cun hhehhe.

      Padam
    4. ayah dah ada sebiji heh? saya pun wajib ada ni yah. nk try jugak jurus. kwsn sini bnyk ular ni huhu

      Padam
    5. ayah kena p jumpa bomo ulaq

      Padam
  3. Ni power nya sama mcm king guts ke?

    BalasPadam
  4. Yer la tuan tok dh ulaskan yg ni king guts..cuba teliti di perenggan yg terakhir tu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. iye.. ni pun item last last tok keluarkan... kalau ikutkan perolehan xde dah

      Padam
  5. Balasan
    1. Rezeki sungguh namanya ni... 13 ulasan tapi x dak yang lock. Selalu GUTS jap aja dah lenyap d sambar kawan2. Alhamdulillah

      Padam
    2. Rezeki sungguh namanya ni... 13 ulasan tapi x dak yang lock. Selalu GUTS jap aja dah lenyap d sambar kawan2. Alhamdulillah

      Padam
    3. tu lah, kebanyakan sudah memiliki

      Padam
    4. tahniah tuan, sy pun dah ada satu cantik bila dibuat cincin

      Padam
    5. As-salam, Tok dan rakan-rakan blog GB. Saya sdh ada 1 juga IS yg beri peluang. Boleh tahan auranya. Semoga sentiasa harmoni & maju jaya.

      Padam
    6. Tuan buat cincin sentuh kulit ka?

      Padam
    7. Tuan buat cincin sentuh kulit ka?

      Padam
    8. Terima kasih Tok Mat dan IS.
      Payment done Tok. Detail dah habtar kat evernote

      Padam
    9. Terima kasih Tok Mat dan IS.
      Payment done Tok. Detail dah habtar kat evernote

      Padam
  6. Balasan
    1. minta maaf tuan, sehingga ke hari ini tiada

      Padam
    2. Kalau ad rezeki sy ad la kan tok..ehehhe mencari guts sekrg ni .. Nk kumpul koleksi mcm IS🐯🐯

      Padam
  7. πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘Œ

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami