Selasa, 3 Mei 2016

BUNTAT BELUT




















































Dah di hujung stock dah item ini 

Buntat Belut putih

Anda tahu apa belut putih?... ilmu belut putih?

bab ilmu tu anda boleh google sahaja di internet, tok tiada berkesempatan lagi nak memperjelaskan ilmu belut putih ni, cuma ilmu ini di gunakan sejak zaman dahulu kala sehinggalah ke zaman ia di salah gunakan oleh pencuri dan perompak di tengah malam... 

Ini ialah Buntat Belut putih yang tok perolehi semasa di dalam ritual GP... GP baru semalam dah di listkan dan semua penghantaran kali ini bersiap serta namanya sekali, jadi tak perlulah pemiliknya berasa terlalu misteri sangat haha. 

Buntat di atas di gunakan untuk kegunaan penglimunan dari musuh, tak caya esok masuk umah orang bertujuan utk di kejar, dan sembunyi di tengah padang bola sambil berdiri, insyallah orang mencari walau dah suluh depan mata tidak akan kelihatan diri kita. 

Selain itu ada yang kata ia untuk penyembuhan diri dari racun, dan penyakit, wallahualam

 Hendaklah di simpankan di dalam tanah yang sentiasa di letakkan air ( lembab ) 


Kod Produk : BBELUT 2516
Bentuk : Buntat Belut
MAHAR : RM 122.25

4 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. Item besh rugi sape tk rembat terutama newbies..kalau nk beristeri 2 pun boleh isteri pertama tk perasan walaupun duduk bersebelahan!haha!!belum cuba belum tau kan!!kihkih!!

    BalasPadam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami