Ahad, 1 Mei 2016

TULANG DINOSOUR








































Asyik main barang perolehan dan landing time serta item sekutu, batu, permata dan geliga..... 

Apa kata kali ni kita main batu permata tulang dinosour pulak... ye ke nih.. ye la.. ni la fosil tulang dinosour. 

Tok pun tatau lah apa kegunaan tulang dino nihhhh... tak belajor pulak dulu dengan mahaguru2 pasai tulang dinosour huhu... nak kata ubat santau pun serba salah, kerana ubat santau mestilah kerasaskan kalsium yang tinggi macam duri landak laut dan GG kuda tu. 

Cuma kalau anda ni pengumpul jenis jenis permata..maka tok kata hukum dia WAJIB la mempunyai koleksi tulang dinosour ni... dah kalau simpan tulang seketui tu apa pulak orang kata kan.... so sebagai kolektor profesional.. anda wajib ada benda ni dalam simpana, boleh buat tjuk ke orang...dan bukan semua org ada benda ni, kat Malaysia pun tok x nampak lagi orang Juai... 


Kod Produk : T.DINO 30416
Bentuk : Tulang Dino
MAHAR : RM 120

12 ulasan:

  1. Salam tok mat gb, klu tanduk rusa blh tak dgunakn sbg ikhtiar penawar santau?

    BalasPadam
  2. Salam tok mat gb, klu tanduk rusa blh tak dgunakn sbg ikhtiar penawar santau?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tulang rusa tk boleh kot..ayah tk pernah dengar pun tulang rusa boleh menjadi penawar santau

      Padam
    2. Aah x pernah dgr. Tapi apa apa yg berunsur kalsium boleh umumnya

      Padam
  3. Balasan
    1. Tahniah tuan Azam57...rare tu. Kawan berminat juga tapi budget ciput...telan air liur je nengoknya..😀

      Padam
    2. Tahniah tuan Azam.. cantik tu.. ;)

      Padam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  5. T.kasih GM Nazri dan tuan Lykan.. sbb tok kata wajib.. tu yg ikut.. hehe.. mana tau nanti mimpi naik dinasour.. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. he he.. Dinosour transformers lg syok tuan.. boleh transform.. kihkihkih.. ;)

      Padam
    2. Jangan risau tuan azam...rasanya ni bukan tulang T-rex.

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami