Rabu, 4 Mei 2016

GELIGA BUSUT




























Batu ini tok jumpai di dalam Busut anai anai dam alhamdulillah mempunyai khasiat bukan sebagai kecubung. Batunya tok jumpa menegak ke atas dalam bentuk mentah dan kami canaikan , saiz asalnya ialah sebesar separuh penumbuk sahaja... tok yakin ia berasal dari kecubung, tapi jika mengkit saiz sarang anai anai yang melebihi 30 tahun ( maksima ibu anai anai boleh hidup 50 tahun sekor ) batu ini sudah di dalam busut paling kurang 25 tahun di dalamnya.

Jika di dalam konsep mistik, batu ni seolah olah sudah di tapakan alam.... macam kita ambil sebiji batu dan tapakan dalam air , kita panggil menapakan batu... sama kaedah dengan batu busut ini. 

Kegunaannya ialah pelindung dari sihir, gangguan, halimunan dari musuh dan penunduk musuh.

Item boleh di gunakan di dalam ikhtiar perawatan mual , loya dan muntah muntah dengan izin ALlah Swt


Kod Produk : GBUSUT 2516
Bentuk : Geliga Busust
MAHAR : RM 120.25


23 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    2. maaf tuann , saya dah ambil stock dapur dari tuan baz , selepas tanya tuan baz tentang kesulitan mcm ni , tuan baz dah beri stok dapur pada saya , settle

      Padam
    3. unlock 1a sebab belum rezki lagi agak nya...insyallah kalo ada lagi item nii ujung bulan nanti sya tebus 😊

      Padam
    4. minta maaf tuan2 smua atas segala kesulitan nya 🙇

      Padam
  2. tuan kena depossit dulu kalau nak hujubg bulan , kalau tuan tak ad depposit , kalau tak 3 hari tak ad ap ap cerita , saya akan grab 1A ya tok mat ,

    BalasPadam
    Balasan
    1. nampak nya tn Muhammad lebih memerlukannya dripda sya :) sila kn tn Muhammad lock 1a dahulu..lpas tu bru lh sya unlock item 1a

      Padam
    2. nampak nya tn Muhammad lebih memerlukannya dripda sya :) sila kn tn Muhammad lock 1a dahulu..lpas tu bru lh sya unlock item 1a

      Padam
  3. Depossit Rm50 untuk seminggu je , kalau hujung bulan , dah 4 minggu , Mcm mna tu huhu

    BalasPadam
  4. Bayar setengah daripada mahar pun boleh tuan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. bayar setengah utk tahan ke hujung bulan tuan

      Padam
    2. terima tok & ayah atas penjelasan nya ;) mungkin tuan Muhammad lebih memerlukan nya

      Padam
  5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  6. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  7. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  8. maaf tuann , saya dah ambil stock dapur dari tuan baz , selepas tanya tuan baz tentang kesulitan mcm ni , tuan baz dah beri stok dapur pada saya , settle

    BalasPadam
  9. Balasan
    1. Payment done tok. Dah WhatsApp details tadi. Terima kasih.

      Padam
    2. tok mat...Item boleh di gunakan di dalam ikhtiar perawatan mual , loya dan muntah muntah - so nak kene rendam dlm air dan minum air tu?

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami