Ahad, 1 Mei 2016

DELIMA MERAH GRED A
































































Alhamdulillah dapat lagi delima merah berkualiti high class.. di jamin dengan wang Rm 1000 jika ia bukan high class, glass fill atau sintetik atau Plastik dan spastik... 

Jenis ini sama dengan yang di belikan oleh GM Nazri murid tok itu bagi di maharkan dan beliau memborong kesemua yang kita ada lepas... ini ialah perolehan baharu dan kali ini sedikit sahaja... 

Jenis ini lah yang di jual di Kelantan Pasar Siti Khatijah Rm 300-400.. kat wakaf Che Yeh RM 800-900... dop caye?...g arr sendiri tengok... ambe doh tengok puah dah peniaga sana nege guane.. alhamdulillah tu pun ramai gak orang membeli, sebab barang ori boh... kaler pun umpHhhHHh mengancam... bukan macam delima kapas dan cindai mcm pink tuh..ini merah pekat... ori pulak.... 

Kalau tok ni ada gerai atau kedai Khusus Jual Gems tambahan kat Kotaraya KL, tok tak segan silu meletakkan harganya Rm 1100.. murah pun dalam RM 800.. takde segan... barang best, ori, kaler terbaik, apa la nak segan... rege pulak bukan ada kawalan dari kerajaan huhu... 

Delima ni banyak kelebihannya tapi di GB ni tok tekankan patern kita sebagai :

Penguat darah dan urat saraf

Jika anda atau lain peniaga cakap kelebihan lain, maka tok iyakan aje... 10 peniaga 10 khasiat, lagi bagus banyak khasiat hahaha, so..iyakan aje hahaha... tak rugi pun. 

Lai lai... jangan lepaskan peluang ini. Tok bagi harga tolak, tak la murah sangat dan tak  la mahal sangat, alah kira kira anda boleh untung lagi kalau jual pun.. memang untung lah.. tok pun makan nasik gak,. bukan korang aje hahaha


Kod Produk : D5 30416
Bentuk : Delima Merah Grade A
MAHAR : RM 200

19 ulasan:

  1. LOCK 2A TOK..PAYMENT 24HB TOK..GAJI.. ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih tok..bayar lambat tu, bleh minta free gift tak tok?? Hehehehe..

      Padam
  2. Saya tak kisah pun tok nak bagi free gift apa, yg murah2 pun takpe..hari tu saya dapat batu taat wali..syukur..alhamdulillah tok..suka sgt..kalu beli kat tempat lain, belum tentu depa layan first class mcm ni..

    BalasPadam
  3. Tp kalu tok tak bagi pun..saya tetap bayar jgk..cuma muka masam skit la masa nk bayar.. Merajuk..hehehehe..

    BalasPadam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  5. Salam Tok Mat dan Warga GB, payment done..butiran dah hantar melalui whatapps Tuan Baz..Email pun hantar jg..tp email sy problem skit..kesulitan amatlah dikesali tok..

    BalasPadam
  6. Salam tok mat..DELIMA MERAH GRED A yg sy lock ni dh selamat smpai..thanks for free gift tok..blog GB mmg terrrbaiiiikk..Love u all..

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt , sama sama tuan lov u toooo

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami