Rabu, 14 Mac 2018

WAFAQ NAGA GHENI


Alhamdulillah siap juga.. dari minggu lepas meneliti ayat ayat yang ada di halaman asalnya,. nak kena kenal dan sebut satu satu sampai faham akan Wafaq Naga Gheni ini. Dan kemudian barulah boleh di aktifkan semula. Kalau nak main juai....Jahanam bisnes aku x lama lagi hahahhaa. 

Ini ialah Wafaq Naga Gheni dan mempunyai kelebihan yang amat bertulah untuk mereka yang :

Pelajar - Untuk mengingat

Polis dll - Wibawa dan penggerun

Peguam- Pembungkam Mulut

Marketing-Orang mudah ikut dan membeli

Samseng - Di geruni dan di hormati

Mengurat - Mudah Berbini ramai macam aku sekarang ni



Nak pakai ia bersyarat.. di masukkan dalam poket di dada dan gambarnya di halakan ke depan. Insyallah.. Jika sekiranya sesekali anda ternampak naga ini bergerak sekali imbas, usah risau, nama pun dah di aktifkan. Di baca setiap hurufnya , ibarat di aktifkan setiapnya.. dari khamis lepas tok nak keluarkan tapi x sempat nak memahaminya. 


Kod Produk : WAFNANI
Bentuk : Wafaq Naga Gheni
Kuantiti : 6 Sahaja
MAHAR : RM 120


Nilai wafaq tok kira tempoh masa tok duduk bersila untuk membacanya satu persatu sampai kebas kaki .. sama macam upah GP.


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ dan Kekanda Chai Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB


BONDA JJ : 0127845231









Mr Chai : 0178259540

7 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami