Khamis, 15 Mac 2018

GELIGA ULAR CHINTA MANI KING HYPER RARE!!!




















ANTARA DESKRIPSI2NYA DI DALAM BLOG GBUNIAN 

1

Alhamdulillah... Gucmani ni adow 2 saja lah 

Sapa cepat dia mendapat in syaa Allah

Gucmani ini kelebihannya mengikut kepercayaan Orang tua zaman dahulu ialah Barang siapa memilikinya insyallah beroleh keberkatan, kekayaan dan kemakmuran di dunia.

Alhamdulillah kebanyakan pembeli kami sudah merasai akan keindahannya tahniah lah

Barang RARE macam ni, tok x leh cakap banyak hehehe

Halaman : 25.8.2014


===============================
2

GUCHMANI

Aih Malas nak taip bebanyak dalam kekalutan ni.... Tau Kowt kan apa GUCHMANI tu?..

Ada 3 ni sahaja buat masa sekarang...

Sapa cepat dia dapat

Halaman : 24.5.2014

==============================================

3

Geliga Ular Cinta Mani... Insyallah....dah ramai yang tahu akan khasiatnya, x perlu Tok bagitau..nanti berebut x cukup pula... cukup Tok bagitau, item ini memang LEGEND la dalam Blog Tok dan menjadi rebutan tiap kali Post akannya

Halaman : 3.4.2013

=============================

4

Halaman : 23.6.2012

============================

5


Ada sesiapa pernah melihat Ular Cinta Mani?



Ada ramai pendapat berkata ianya bewarna warni...yes ..ianya memang bewarna warni.... ada 7 warna kesemuanya... kekadang dapat batunya warna merah, warna kuning, warna puteh, warna hijau, warna COKLAT dll ...


Insyallah setiap warna geliganya mempunyai khasiat tersendiri. Saya tidak dibenarkan reveal rahsianya di blog..takut nanti kena ciplak pulak... bagi yang benar benar ikhlas dan terasa hati ingin memilikinya, anggap sahaja anda di tarik untuk memilikinya..

Diperolehi semasa saya duduk berkhalwat di tepi curam tasik linggiu sambil memerhatikan keindahan perkampungan Bunian..alhamdulillah, nikmat sungguh hidup ini.

Halaman 14.5.2012

===============================================




Alhamdulillah dapat lagi sebiji.... nasib lah menjadi yang empunya siapa

Untuk item ini ..... hurm takut tok nak keluarkan memandangkan ada 2 sahaja.

Jadi tok tak mahu bercakap banyak bagi memberi peluang kepada "mereka" tersebut. 

Kecuali kalau dalam masa yang tertentu otai otai berbisa tu belum munculkan diri , maka tok akan masukkan deskripsinya yang bisa mengejutkan anda semua..buat masa sekarang kita rilek dulu. 

Mahar yang tok nak tawarkan agak tak sedap di dengar, namun anda kena faham item ini tok tunggu selama 2 tahun bagi memperolehinya dan sebelum ini ia di selang selikan dengan pemberian berupa Gucmani Laut dan Gucmani Hijau sahaja, ada yang bertanyakan adakah gucmani sama,. tok jawab sama dan kalernya sahaja berbeza, kerana tok tidak mahu mereka terlalu berharap dan menunggu, tok khuatir jenis ini tidak akan memunculkan diri. 


Kod Produk : GUCHMANI 13318
Bentuk : Guchmani Edisi 1 Lajen
MAHAR : RM 2000
RM 500


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Kekanda Chai Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB







BONDA JJ : 0127845231










Mr Chai : 0178259540

15 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami