Sabtu, 17 Mac 2018

GELIGA TUPAI JANTAN






Ini ialah Geliga Tupai Jantan, dan edisi ini nampaknya di polish menggunakan kertas polish kod 5000 yang tukang tok import sendiri dari German. 

Selalu penangkal kuat ni di jual dalam bentuk kayu la apa la kan... ini dan di GB ia dalam bentuk Batu.. bentuk yang keras no 2 dari besi. Geliga Tupai jantan bukan sahaja di gunakan di dalam kekuatan Suami isteri, namun ia melibatkan keseluruhan yang bernama kekuatan. Kekuatan yang di maksudkan ialah tenaga.. bagus buat mereka yang lemah badan, mudah lelah, mudah penat. Juga ia bagus untuk ahli sukan insyallah. 

Cara di pakai bagusnya di center badan iaitu di Bahagian Perut atau org lain kata bahagian pinggang. nak pakai tak susah benda ni... cari kain meter tu... masukkan batu ni tengah tengah dan gulung kemudian ikatlah di pinggan, dah siap pakai, bukak balik dan simpan.. kalau nak jahit atau buat poket lagi kemas.. settle...


Kod Produk : GTJ 13318
Bentuk : Geliga Tupai Jantan
MAHAR : RM 350
RM 200



Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Kekanda Chai Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB







BONDA JJ : 0127845231










Mr Chai : 0178259540

6 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami