Ahad, 18 Mac 2018

MERKURI





Merkuri.. Kalau tak silap Ayah, ada stok dapor untuk item ini dan item ini ayah perolehi 2 tahun lepas dari 1 kenalan.

Masa tu ayah mencari merkuri bagi di masukkan ke dalam Badan dan Juga Pengisian Qodam Diri , ada yang request Qodam jenis ini . 

Oh ya, sebelum terlupa juga, sekiranya anda inginkan Qodam Diri yang bersyaratkan barang..maksudnya khodam diri, tapi ia bersyarat barang.. jika anda ingin memilikinya, anda perlu hadir sendiri di hadapan ayah, Ini Kerana ia Melibatkan DARAH anda sendiri... Eh jangan terkejut, bila melibatkan darah bukan beerti benda tak elok. Darah di dalam badan kkita elok dan Bersih, kalau tak badan kkita tak bersih sokmo lah. Darah ini adalah pengganti kepada Badan anda... Jika anda ambil khodam Diri tanpa syarat . Orang kata susah mati la, Kacau diri la dll.... Ya Betul... Jadi kita syaratkan darah itu sebagai badan anda. Bulu tak boleh sebab darah merangkumi 1 badan.. Tapi bila sampai masa anda kena refill semula darah anda setitik dari Salah 1 jari anda, setitik je... kami di sini pakai jarum bekam untuk mendapatkannya. Tapi kami tu sorang sajalah kerana dalam 9000 murid ayah 1 dunia, hanya 1 orang memiliki Khodam Jenis ini.. Tak perlu pakai, hanya perlu pegang dan suruh. Nak tanya benda pun boleh... apa sahaja boleh di tanyakan. Itu kalau nak jenis ini, kena datang hadap ayah dulu ya. 

Ada beberapa perguruan mencari merkuri ini bagi di masukkan ke dalam tubuh.. awas jangan guna jarum suntikan.. tapi guna cara ghoib memasukkan ke dalam badan.

1 titis tidak habis di gunakan sepanjang hayat..itu jika anda org mistik, tapi kalau anda tak pandai guna.. 1 gelen pun akan habis haha. 


Merkuri amat susah di perolehi sekarang, kalau di Indon Banyak terjual. Kalau di Malaysia ia adalah barang Terlarang, Tolong Jangan Report Jabatan Kimia ya yang ayah ada benda ni, off course nanti ayah kena caj memiliki barang terlarang. aih... 


Untuk Stok dapor sila request dari Bonda JJ


Kod Produk : MERKURI 13318
Bentuk : Merkuri
MAHAR : RM 70


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Kekanda Chai Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB







BONDA JJ : 0127845231










Mr Chai : 0178259540






1 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami