Khamis, 29 Mac 2018

GELIGA ULAR LIDI






Item ini di perolehi di sebuah kawasan baharu yang di jalankan Geliga Permohonan pada bulan 5 tahun lepas.. pada hari ke-2, selain GP ada banyak lagi item lain yang diperolehi ketika itu.. 

Tok la ni terpaksa main redah cuba di mana mana saja bukak kawasan maklumlah item dalam stock kian mengecil, tempat lama di penuhi orang, dah nama pun tempat berkelah, kawasan chendor pun ramai orang kg masuk la ni musim kemarau orang pakat menjala la, membubu la, macam macam.. nak tak nak kena masuk ke dalam sikit. Kawasan baharu ni bernama Kerajaan Simpang gajah, kalau org sini rasanya tau la kot sebuah kg terceruk di depan Padang kuda sultan Tu, jalan nak ke Marang.. masuk dalam kg tu , jumpa simpang 3 kampung, kalau ke kiri ke sungai, kalau ke kanan masuk hutan, hah, masuk hutan tu la.. sebelum hutan estet dulu.

Di Indonesia Ular Lidi Ialah Raja Ular kerana di   geruni ular ular lain walau king cobra.. wallahu alam mengapa, namun jika anda mahu mencubanyasila kan cari ular lidi dan bagi dia gigit tangan anda, insyallah selepas itu ular lain tidak akan berani mendekati dri anda dan tidak akan di patuk ular buat selamanya

Ini ialah petua org lama lama di borneo, tok dapat petua ni melalui org sana.

Menyimpan geliga ulaq lidi ini sama seperti anda pernah di patuknya, iaitu tidak akan di hampiri ulaq lain.

Tambah Maklumat : Kerezekian memang best, ramai dah dok bagitau ia bagus dalam kerezekian. 


Kod Produk : GUL 24318
Bentuk : Geliga Ular
MAHAR : RM 90


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Kekanda Chai Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB







BONDA JJ : 0127845231










Mr Chai : 0178259540

2 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami