Sabtu, 24 Mac 2018

BERITA PERMOHONAN RITUAL

Assalamualaikum wbt semua.


Selesai Ritual Semalam, Tinggal malam ni last untuk perlengkapan ritual tahunan ayah.


Salah 1 Penama Hamba Allah Semalam Di berikan Minyak Mulia Kayangan.. Masalahnya Nak hantar Macam Mana Tu Melainkan Kena Datang ambil sendiri atau Pihak Kami Hantar By Hand . Minyak itu di dalam Tempurung dan di Tutup dengan Kain Berisi Tanah Liat Sebagai Penutupnya, Baunya Amat Harum Sekali. Gambar Tak boleh di masukkan ke dalam ni kerana ia barang orang.


Tapi bagi org itu, tahniah lah dan semoga memberi manfaat.. Minyak tu penuh di dalamnya... Lepas ni boleh dah buat bisnes minyak Pelaris dan pengaseh .


Ini Ayah Gelar Permohonan Ritual. Bukan Geliga Permohonan 1 tahun 3x tu.


Permohonan Ritual bukan terikat kepada Batu sahaja, tapi benda benda lain yang ayah sendiri pun tak dapat jangka.


Untuk permohonan malam ini ( malam akhir ) bagi yang belum buat request Segera, jangan hantar ke hp bonda atau Admin.. Kalau dorang tak check mesej anda, habis lah , kerana hari ini ahad, semua staff cuti Hanya Ayah yang masih menunggu di Whatsapp dan jam 8malam ini hp akan di tutup, sesiapa yang lambat.. maaf lah.. masuk GP saja nanti...walau ia tidak se istimewa Permohonan Ritual ( PR )


Setakat tu saja ayah boleh menulis... ayah perlu berehat untuk seisi malam ini. Assalamualaikum wbt



Hantarkan :
Nama
Alamat


UPAH : RM 110 Shj



* Sebelum Jam 8.00Malam Ini

=========================


Yang dapat semalam antaranya ialah :

*Minyak Mulia Kayangan 1 Tempurung

*Geliga Lipan Beberapa Biji

*Keris Kayangan lok 7 ( Tulang emas )

*Batu Pahlawan

*Kristal

*Bedak Bunian 

*Kayu Simpul ( Pemagar rumah dari pencuri )

*Selendang Keramat

*Tongkat Ular



Barang barang yang besar dan susah di poskan, nanti akan admin hubungi, kalau x boleh datang Ke Perlis ambil sendiri, admin akan naik bas hantar by hand kepada anda. Itu arahan ayah Kepada Mereka, cuma kena tambah kos bas.. anda boleh belikan tiket kepada admin untuk dia ke tempat anda dan hantar bagi menjaga kepercayaan di antara kita.


8 ulasan:

  1. Salam bonda..saya ada wasup bonda tadi untuk permohonan geliga pertapaan(kedua) tadi..payment dh pun saya update kt wasup bonda dan tokmat..

    BalasPadam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. Assalammualaikum tok...br jp sy whatsapp mr Chai(0178259540) utk ritual pmohonan insyaallah

    BalasPadam
  4. Asslm tmgb, aduh telat, lama tak aktif dlm blog ni nmpaknya byk ketinggalan ni..
    Nk tanya, next PERMOHONAN RITUAL nanti bila agaknya? TQ.

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami