Ahad, 18 Mac 2018

KURSANI HARIMAU









Siapa cepat dia dapat lah


Newbie kata , batu melekat magnet itu bagus.... Ayah nak kata apa, newbie pun faham macam mana... bukan di blog ayah tapi di Facebook dalam item jualan org lain.. ayah memerhati sambil lalu sahaja.

Memang benar yang lekat magnet itu bagus kerana ia ada 2 kelebihan nyata..

Menguatkan semangat jika rendam dan minum

Kekebalan darurat dengan izin Allah


Macam mana nak test kebal darurat ni kan?.... padia yang susah... ambil senapang suruh member tembak la awok tu... ni bukan kebal umum, kalau kebal umum ayah nak jual RM 3 juta..mampu beli ke?.... dah?... dari takda langsung... kebal umum tu pun belum tentu masa perang boleh kebal bhai.. kena bom mati jugak, sama je peginye... cuma kebal darurat ni nak test kasor sikir caranya... letak kat ayam dan tembak.... kalau polis tak mai rumah korang kita bagus der.. 

Selain itu juga kelebihannya amat baik di dalam perisai sihir , total itu tidaklah, ini bukan barang isian, ni alami, alami ni, ikut nasib ler, kalau time mood dia nak jadi, jadi ler.. kalau isian ni dah memang khodam tu kita amanahkan duduk dan berbakti kepada pemiliknya dengan izin Allah. 

Buat batu cincin atau loket memang lawa, alhamdulillah



Kod Produk : SANIMAU 8318
Bentuk : Kursani Harimau
MAHAR: RM 90






Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Kekanda Chai Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB







BONDA JJ : 0127845231










Mr Chai : 0178259540



3 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami