Rabu, 14 Mac 2018

WAFAQ PENGGERUN MANUSIA & JIN




Ini ialah Wafaq Penggerun manusia dan jin insyallah dan sudah lama di pakai oleh kebanyakan orang lama lama. 

Sekiranya anda ingin menghadapi org yang zalim, letakkan di kocek dada anda dengan gambar di halakan ke hadapan. 

Sekiranya anda melakukan rawatan anda boleh selitkan di Songkok anda atau di masukkan ke dalam kopiah anda. 

Insyallah dengan izin Allah Jin dan manusia yang zalim akan ketakutan melihat anda yang sebenarnya mereka melihat aura harimau puteh di hadapan mereka. 

Boleh di test di kawasan yang angker atau menyeramkan. 



Kod Produk : WAFAQGERUNJINMAN
Bentuk : Wafaq Penggerun
Kuantiti : 11 Sahaja
MAHAR : RM 71


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Kekanda Chai Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB







BONDA JJ : 0127845231










Mr Chai : 0178259540

15 ulasan:

  1. ok tok...esok saya buat bayaran ye. maaf saya tak berapa faham lagi cara grab ni....hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. ya tuan, takpa, bila tuan yang dapat grab sebelum org lain, maka boleh terus buat bayaran, selalunya komen lambat terbit akibat tok dalam keadaan memandu atau admin sibuk, tapi selepas komen keluar, dah boleh buat bayaran dah bila dah pasti tuan org pertama grab ya

      Padam
  2. ok tok....payment dah buat tadi rm71, tq

    BalasPadam
  3. tok...saya dah whatsapp pada mr chai dan bonda...setakat ni belum ada respons

    BalasPadam
  4. oo ye ker...mohon maaf tok.

    BalasPadam
  5. As salam tok. Maaf nk tnya sikit je. Sy buntu dgn seseorang ni, mcm2 dah saya guna, kulit harimau la bagai tapi dia tetap tak mahu tunduk, tetap dia lawan saya. Ada batu atau kayu yg power sikit tak utk tundukkan dia ni? sy tak nak yg ada khadam tok..terima kasih

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami