Ahad, 4 Mac 2018

GELIGA MUSANG









Alhamdulillah yang ini hadir dari dalam perut musang.. Lagu mana dapat takyah tanya la, x kan nak p beli musang kat kedai pet dan sembelih kot haha.. adoi.. 

Ramai dok mintak benda ni sebab kegunaannya mampu menyembunyikan bunyi langkah di waktu malam ketika menghendap musuh, musuh k,bukan anak dara org pulak... 

Ok barang pun ada 1.. tapi masa dapat macam ada 3 biji lagi... pelik 


Kod Produk : GMUSANG 1318
Bentuk : Geliga
MAHAR : RM 150
RM 110

Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ dan Kekanda Chai Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB







BONDA JJ : 0127845231










Mr Chai : 0178259540







9 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami