Selasa, 20 Mac 2018

GELIGA HARIMAU PUTIH




















Barang King lagi....... hari ni barang King saja, Alhamdulillah, rezeki tuan2 semua, in sya Allah.

Ada pelanggan yang lepas memakainya serta merta dalam 1 hari kaler putih bertukar warna hitam, pergh.. dasyat... terkejut kawan tu

Gelang Harimau Putih..... Kalau hangpa nak kata benda lain kata saja lah, tu pandangan anda, pandangan tok ia adalah geliga harimau Putih. Hormat pandangan org lain , kita tak rugi apa apa pun. 

Jenis ini tak seperti harimau biasa, kalau barang harimau biasa, lebih cenderung nak buat naya ke orang dan tak sesuai di pakai ke atas diri sendiri.

Jenis ni bukan tak boleh buat naya org, apa apa pun noleh buat naya ke orang... ibarat... keris pisau tak boleh bawak dalam kenderaan sebab benda tajam dan merbahaya, kita bawak Screw Driver Leper yang panjang tu.. kan, sama juga kalau nak rodoknya. Jadi item ni sama sahaja , mana mana pun sama, ikut pada manusia yang memilikinya nak buat baik atau nak buat kerja tak baik dengannya. 

Kelebihannya banyak Amat banyak.


Jika di pakai dan di bawa ke kawasan angker, Tobat tak jumpa hantu, rasa tu dan tentu la, meremang remang.,. tu deria rasa... Boleh di cuba... pakai sebagai cincin dan p tanah kubur atau kawasan angker.. kalau jumpa hantu tok bagi balik duit anda .no hal. 

Perubatan SAKA dan gangguan atau seangkatan dengannya, bukan dengan cara di bagi pegang.. ia di pakai pada diri kita sendiri sebagai perisai dan juga penggerun jin di dalam tubuh badan manusia. Jenis bagi pegang ni dari jenis petir, Tasbih kiyai Hj lebar. 

 Jenis ini tiada pantangan, nak memancing pun tak pa, x menjadi masalah. ia lebih kepada positif untuk pemiliknya berbanding harimau yang biasa dah ikan hidu dan kenal baunya. 

Penggerun musuh, Kalau jumpa Cik Polis, cer try..muka kena kerek sikit sey

Penakhluk jiwa yang kuat, kalau yang lemah sure2 mati kutu ketaq lutut

Kalau anda dalam mood marah, jangan pelik kalau org cakap muka macam rimau dan yang kasyaf mampu melihat muka anda berbelang sebelah macam tok ni ( muka tok sebelah kiri berbelang dan memang tok akui tok ada dampingan harimau putih sejak 1999 tah mai mana )

Di mestikan memakai kena kulit, jauhkan dari batu lain terutama jenis minyak pengaseh

Hanya bagus di pakai bagi yang tak nak nikah ramai, setia pada yang 1 dan tidak mahu di duga perempuan penggoda

Banyakkan istigfar kerana memakainya banyak akan mengundang kegerunan kepada orang awam. elakkan riak dan takbur

Ketika di kedai makan, buka dari tangan dan simpan dalam kocek atau anda akan buat aniaya tokey kedai , ia x nampak on daspot, tapi hari demi hari memang nampak pelanggan makin kurang

So, apakah jenis auranya?... auranya mempunyai getaran gelombang yang getar dengan kuat.. nak tengok getar tak getar.. cer g test amik gambar pakai kamera aura 3000 , la ni dah ada kamera aura 5000.... kat mana?... setau tok kat Komtar Penang, Kl Tok tatau, cuba risik, kalau mencari pasti jumpa. Amik 2 gambar, 1 tak pakai ( mesti x pakai dah 3 hari) kemudian gambar ke dua dengan memakai ia selama 10 minit, lihat perbezaan gambar. So macam mana tok tau ia bergetar kuat... tu kena ada deria ke 6 yang kuat dan sensitif

Ada macam macam cara nak test, antaranya letak di binatang yang manja, biar ia pakai dan lekat di kulitnya beberapa hari, ia akan jadi liar. 


Kod Produk : BHPUTIH 8318
Bentuk : G.Harimau Putih Alam Ghoib
MAHAR : RM 800




Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Kekanda Chai Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB







BONDA JJ : 0127845231










Mr Chai : 0178259540


7 ulasan:

  1. Balasan
    1. Ungrab Tok..maaf..saya dah Grab item baru

      Padam
    2. hurm..tuan.. setiap grab PD mesti dalam 12 jam. jadi item di atas sudah lama ungrab automatik. Tok nasihatkan agar hal seperti ini tidak berulang kerana setiap hari kita sentiasa mengeluarkan item .

      Harap maklom

      :)

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami