Selasa, 27 Mac 2018

GELIGA DEWA RAJA 2









Geliga Dewa Raja 2


Apa benda ni?.. 

Akik?

Kecubung?

jasper?

Bukan....bukan kesemua di atas.. boh kaler ka...bukan jugak?.. bukan boh kaler. benda boh kaler senang nak tau, amik minyak baby tu, sapu kat dia dan tonyoh dengan kapas.. nanti kat kapas keluar la kaler dia. tapi ini bukanlah boh kaler, asal semulajadi dah macam ni. 

Ia dari kelompok Geliga Dewa Dewi yang mampu bertukar warna


Jenis kalangan geliga..

Kegunaan nya sebagai:

Penunduk

Pelerai aura negatif individu dan barang negatif Jenis isian

mentawarkan kesan dan power minyak pengaseh

Jika di bawa memancing di "tanah org" tidak akan di kesan walau tuan tanah lalu depan kita, ni mende aku dah test hehe. ( Penglimunan )


Insyallah semua khasit di atas izin Allah SWT dan kita sebagai HambaNya wajib memohon dan meminta dari Allah sambil kita berusaha, jalan ini juga adalah salah 1 cabang jalan ikhtiar


Kod Produk : GB6 24318
Bentuk : DEWA RAJA
MAHAR : RM 110
RM 90


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Kekanda Chai Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB







BONDA JJ : 0127845231










Mr Chai : 0178259540

8 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami