Isnin, 26 Mac 2018

CINCIN CEMPAKA KUNING MURAHHH













SAIZ 20

















SAIZ 17

Tok X mboh cakap banyak.. penat buat ritual semalam belum habis lagi..minta maaf banyak tuan tuan, sekarang ni tok sedang kesakitan pinggang sebab duduk terlalu lama untuk menyempurnakan ritual..maklumlah dah tua ni... nampaknya nak kena telan sekor lagi Ratu anai anai utk tahan pinggang la. 


Batu ini bewarna kuning dan mempunyai energy full di dalam :
Penarikan kekayaan dan amat sesuai buat mereka yang berniaga, auction, sales & marketing , sekiranya anda tidak berkemampuan untuk mendapatkan delima rare dan zamrud terbaik, ini ialah jalan alternatif buat anda yang menyamai kekuatan keduanya 
insya Allah.

Selain itu, ia juga bagus untuk kemakmuran, in sya Allah.


Kod Produk : CCK 24318
Bentuk : Cincin Sempaka Kuning
Saiz : IKUT GAMBAR
MAHAR : RM 60

Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Kekanda Chai Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB







BONDA JJ : 0127845231










Mr Chai : 0178259540

12 ulasan:

  1. Assalam tok.2a masih ada lg tok?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wslm wbt. Kalau ikutkan di sini, belum ada lg yg grab 2a. Tp confirmkan dgn bonda ya, takut ada yg grab offline

      Padam
  2. Bonda kata ada.Sy grab 2a tok.maaf tok.blh tukar saiz cincin 22 x tok?jebat dgn jolai8jolai8 sylah tok.org sama.hp byk kali reset.

    BalasPadam
    Balasan
    1. silakan...la Jolai jolai rupanya, lama menghilang?..ni cincin ready made tuan

      Padam
  3. Xhilang tok.sejak knl blog tok.wlupn baru 3 item sy beli.puas hati.rare.mata org duk memandang.smpi sy sendiri naik segan.contoh mcm geliga sarang ular sy pakai.smlm ada bengkel.duk masuk,cahaya samar.menyala2.smlm ada bengkel.semua mata dok pandang je.klu blh padam jap.padam dah kjp.haha.hari2 tok sy dok belek blog tok.belek dlm diam tok hari2.ok tok.xpe.sy grab 2a saiz 17 tok.ptg ni sy payment sy nk wasap sapa tok?sy biasa wasap mr chai.

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha... ok..Mr Chai la x jaga hp sangat, dia jaga ulaq.. yang jaga hp ialah mr kapten. mana boleh padam lampu tu, sampai habis nyala. haha

      Padam
  4. Haha.ok tok.sy wasap mr kapten.kat hospital.baru lps xray.alhamdulillah.anak jari kaki kiri patah.punca.tersadung alamari nk pergi kerja pg td.ujian Allah bg.

    BalasPadam
  5. Payment done tok.dah wasap bonda.

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami