Khamis, 29 Mac 2018

KERIS PEMAGAR JIWA






ni ialah seriusly keris dan ia tok isikan dengan Pemagar Jiwa yang bermaksud ia juga berkelebihan sebagai :

Perisai sihir

Penjaga Khianat hati manusia dari mengkhianati kita

Perubatan kepada sihir dan juga gangguan yang di hantarkan kepada kita

Azimat keberanian dan penguat semangat

Jika di bawa ke mana mana boleh menghalau jin dan setan yang menghuni seperti rumah berhantu, premis berhantu sebagai contoh bilik atau premis bernombor 13... hehehe.. apa dia no 13 ni..?.. itu kena semak kitab prembon Jawa la na, nak cerita kat sini sat g korang seram sejuk pulak apatah kalau rumah atau kedai korang bernombor 13... pendek kata no ini menjadi pilihan makhluk halus untuk menghuninya... ya ka ni Tok?... Kitab Primbon Jawa yang berusia lebih 300 tahun kata lagu tu..bukannya tok... 


Item ini anda boleh olahkan untuk pelbagai guna lagi mengikut keserasian kegunaan di atas . 


Ni nak lepas murah murah sahaja untuk anda semua


Kod Produk : KERIS AZIMAT 24318
Bentuk : Keris Pemagar Jiwa
MAHAR : RM 40


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Kekanda Chai Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB







BONDA JJ : 0127845231










Mr Chai : 0178259540

17 ulasan:

  1. Balasan
    1. Payment utk item ni akan dibuat pada atau sebelum pukul lima esok petang (30.3.2018).
      Harap maklum.

      Padam
    2. Baik tuan. Noted. Keris ni memang ada 1 ni saja tuan

      Padam
    3. Paymentmdone (30.3.2018 jam 11.54am)
      Butir2 bayaran dah whatsapp kat Puan Jamilah.

      Padam
  2. Balasan
    1. Salam tuan mazlan Kk.
      Kejap ada kejap takmde.
      Macam biskut.

      Padam
    2. ...๐Ÿ˜ƒlepaskan dgn saya tuan MM, berkenan ๐Ÿ˜˜

      Padam
    3. tuan mazlan sila tunggu dan semak setiap 4-5 jam utk ulasan tuan MM

      Padam
    4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  3. Balasan
    1. Wslm wbt. Sila whatapp bonda atau mr chai utk stok dapor ya

      Padam
  4. Asalamualaikum. Tuan/puan, masih ada ke barang dalam page ini, keris pemagar jiwa?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumussalam wbt. Sila whatapp bonda atau mr chai utk status stok ya. tq

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami