Khamis, 22 Mac 2018

LARAK SALAH








Larak salah.. Haa tediaaa.... item rare baq hang.. 


Larak salah ni untuk Buat benda salah la... tapi ingat. KEYAKINAN tetap kepada Allah. Kalau takda asbab dan usaha, keyakinan ada pun tak jadi juga sebab?... ya Tak Lojik dan semua benda atas dunia ni na jadi ..mesti ada sebab, nahu Kematian sekalipun. 

Zaman sekarang ni zaman org naik kereta tak pakai roadtax sebab tak mampu bayar 

Zaman Sekarang ni zaman org naik kereta bawak botol minyak sebab minyak mahal

Zaman Sekarang ni zaman org tak makan kat kedai, org makan di rumah sebab boleh bukak meggi


Ayah Faham masalah itu dan ayah tumpang simpati kepada anda kerana agak terlewat anda menjumpai blog ini, sedangkan yang serupa anda kini pada 4 tahun 5 tahun lepas kini mereka sudah senang.. ada yang bergambar di luar negara pun ada dah la ni.. dulu jangankan luar negara, nak pegi negeri jiran pun terfikir fikir.

Tapi dengan berkat kesabaran dan juga usaha yang bersungguh sungguh dan tawakal kepada Ilahi, alhamdulillah mereka tiada di sini lagi... haha, jangan lah tanya mana dia otai lama blog GBunian ni... kerana ORG BERMASALAH sahaja ada di sini... melanggan di sini... kalau MASALAH dah selesai atau tiada masalah.. tak kan mahu ke sini lagi, terkadang jumpa ayah di R&R pun buat tak kenal.. sedih jugak lah kita perangai manusia macam ni.. nanti susah datang balik.. apa dia ingat Allah tak tahu dia siapa?... biarpun dia pakai id lain lain dalam blog ayah.. tapi Allah tau. Peluang..nak senang, nak kaya..bukan Allah bagi selalu. 


Larak salah di pakai oleh golongan bermasalah dan insyallah akan lepas dari mereka mereka yang menjalankan tugasan duniawi ini, insyallah. 

Barang ada 1 saja, silakan..

Kod Produk : L.SALAH 16318
Bentuk : Larak salah
MAHAR : RM 250


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Kekanda Chai Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB







BONDA JJ : 0127845231










Mr Chai : 0178259540





3 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami