Isnin, 19 Mac 2018

BUNTAT BELUT




MEMO: Ayah ada sepasang Belut putih, siapa mahu beli, sila tanya kan pada bonda... Selain untuk ritual ilmu, ia mampu menyembuhkan sakit sendi, tulang, tulang belakang , lutut dengan izin Allah, Buat sup sahaja. 

Stok belut ini ayah cari dan jejak dalam jarak 9 jam, jadi sila hargai pengorbanan 9 jam ini. Jika anda mempunyai ibu atau bapa atau nenek yang memerlukan penawar sakit sendi ini, silakan, kesan kemalangan sahaja tak boleh buat apa apa. Protin seekor belut putih menyamai protin seekor lembu, Kepalanya di keringkan dan di masukkan ke dalam minyak di jadikan penawar MATI PUCUK , memanjangkan dan membesarkan zakar , sila Google akan kelebihannya... Mereka menjual minyak Belut putih, tapi ayah INGIN jual Belut Putih Hidup


=======================



Anda nampak ada berapa kat atas tu?... Ya 1 only.. Nasib laa ni sapa dapat dulu.. 

Buntat Belut putih

Anda tahu apa belut putih?... ilmu belut putih?

Bab ilmu tu anda boleh google sahaja di internet, tok tiada berkesempatan lagi nak memperjelaskan ilmu belut putih ni, cuma ilmu ini di gunakan sejak zaman dahulu kala sehinggalah ke zaman ia di salah gunakan oleh pencuri dan perompak di tengah malam... 

Ini ialah Buntat Belut putih yang tok perolehi semasa di dalam ritual GP Yang lepas... Untuk GP kali ini iaitu kali terakhir untuk tahun 2016...dan tidak mustahil kali terakhir untuk selama lamanya sekiranya hayat tok pendek, Penghantaran GP akan beserta nama nya sekali.. jadi tak perlulah pemiliknya berasa terlalu misteri sangat haha. 

Buntat di atas di gunakan untuk kegunaan penglimunan dari musuh, tak caya esok masuk umah orang bertujuan utk di kejar, dan sembunyi di tengah padang bola sambil berdiri, insyallah orang mencari walau dah suluh depan mata tidak akan kelihatan diri kita. 

Selain itu ada yang kata ia untuk penyembuhan diri dari racun, dan penyakit, wallahualam

 Hendaklah di simpankan di dalam tanah yang sentiasa di letakkan air ( lembab ) 


Kod Produk : B.BELUT 
Bentuk : Buntat Belut
MAHAR : RM 122.25



Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Kekanda Chai Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB







BONDA JJ : 0127845231










Mr Chai : 0178259540

5 ulasan:

  1. Assalam tok..boleh ka dptkan minyak belut putih?..nk beli kt on9..takut tiruan..klu tok yg carikan..sy konfiden 100%

    BalasPadam
  2. W.salam wbt tuan. X ada tuan. Tok cuma ada belutnya sahaja. Tok nasihatkan tuan ambil belut ni dan buat sendiri. Tok akan ajarkan caranya. Tok nak sembelih x sampai hati tuan sebab belut tu jinak dengan tok

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ok tok..sy ws tuan chai tanyakan psl belut ni yaa

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami