Sabtu, 24 Mac 2018

MINYAK SENYONYONG (KUANTITI: 2 SAHAJA)

















Minyak Senyonyong....... ini ialah buatan Guru tok di Tapah, Tapi jangan tanya, Itemnya memang popular sampai ke kelantan, jika anda ke kelantan dan jumpa benda ni, peniaga tu ambil dengan pak guru tok di Tapah.. Mudah mudahan Pak Guru tok kini sihat dari penyakit jantung berlubang ( same with me ) 

Minyak ini di pakai dan di JAMIN bukan sekadar Cherita rekaan, ia di JAMIN di pakai artis artis terkenal yang tak boleh lah tok sebutkan nama mereka. 

Di pakai di bulu kening mata kanan dan kiri, bismillah dan selawat kemudian di niatkan.. tenung pakai mata jika ingin mengikat, tenung biasa biasa jika untuk di kasihi sahaja. 

Item ada 5 sahaja dan minta maaf stok memang x buat selama ramadhan.. pak guru selama ramadhan p masjid.. anak murid dia saja yang dok melilau sana sini cari dunia lagi ( tok ler tu ) 

Minyak ini pantangannya :

Tak boleh masuk dalam tandas

Tak Boleh di langkah

Tak Boleh di Hidu direct 
( Takda bau pun ) 



Ni untuk org kaseh, org selalu teringat selalu merindu rindu... kalau palit terus mai atas riba kita..MINTA MAAF, jenis tu Bohong banyak... dulu ada.. sekarang ..susah..dan memang xda lagi... Rumah orang iban di Sarawak pun dah moden bang, orang siam pun tak kenal dah minyak dagu, kalau kenal dia akan menyumpah kita macam macam dalam bahasa dia.. Mereka kini dah ada law ketat untuk hal macam ni . 


Kod Produk : M.SENYONYONG
Kuantiti : 5 Botol sahaja
Bentuk : 5ml
MAHAR : RM 777

PROMO PERABIH STOCK
RM 300


Tak lut kepada mereka yang memakan benda haram

Tok harap minyak ini tak di beli budak sekolah...takut dia tenung cikgunya yang sebenarnya isteri anda.... sebab itulah barang mcm ni maharnya tinggi..bukan masalah duit, tak kaya kita dengan 777... tapi miskin kita di akhirat kalau jual rm 100-200 kerana org tuntut akibat isterinya di palit minyak ini. itu yang tok risaukan.. 



Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Kekanda Chai Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB







BONDA JJ : 0127845231










Mr Chai : 0178259540







10 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami