Rabu, 14 Mac 2018

GELIGA PUTERI URDUJA HYPER RARE!!!





SOLD OUT













SOLD OUT

Mungkin ada batu yang macam sama dengannya, tapi tok bilang... kalau perhati elok elok, sebenarnya tak sama. jenis ni jenis geliga dan takda di mana mana pasaran .. kalau nak sama tu mungkin ada.... sama laaaaaaa dengan delima.... Garnet pun sama merah dengan delima, sama shining dengan delima, tapi garnet bukan delima hahahah... paham dak tok bebel ni?... nampak mengarut tapi tu ilmu. 

Alhamdulillah Kenal 1 puteri yang mai hantaq sekali sejadah tok... nama dia pelik sikit, Puteri Urduja... di maklumkan Puteri ni suka berperang , amat suka.. boleh kata macam hobi dia ... dia lebih suka create musuh dari create kawan... tapi dia ni comey.... Asam garam?... ada... tapi bukan pada batu ni.. kalau nak, kena mai sini dan berdepan dengan dia di Chendor kawasan kerajaan dia ada di sana. 

Geliga ini di berikan beliau sebagai tanda perkenalan kepada Tok , di berikan 3 biji dan tok ingin melepaskannya 2 biji di halaman ini. 

Insyallah seperti yang di maklumkan , bagi yang memilikinya, jika mereka di dalam keadaan ketakutan kerana di ugut sihir atau penyihir Baru...... baru nak rancang nak sihir pemiliknya, peruntukan 15,000 bala tentera akan di hantar , separuh darinya akan menunggu berhampiran pemilik dan setengahnya pula akan memerangi penyihir, jin sihir itu dengan izin Allah dan ia di ketuai oleh Puteri Urduja sendiri, tak perlu seru dia, kerana dia sendiri suka untuk berperang dan sentiasa mencari peluang untuk berperang , mencari peluang untuk menyembelih jin jin penyihir yang engkar dengan suruhan Allah, menumbal penyihir dengan bala dan malapetaka dengan izin Allah... tok bagi contoh... penyihir tu tak kena gilis treler tu dah kira bagus.


Di pakai sebagai cincin atau boleh di simpan sahaja tanpa mencampur atau memakainya dengan di campurkan dengan cincin lain. 

Kod Produk : GPURDUJA 13318
Bentuk : Geliga Bekal Askar
MAHAR : RM 225.25





Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Kekanda Chai Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB







BONDA JJ : 0127845231










Mr Chai : 0178259540













Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami