Khamis, 29 Mac 2018

DELIMA MERAH







Delima merah.. ayah isikan dengan pengasehan bertaraf MANI GAJAH TERUNA, alhamdulillah.. ni masih sakit sakit badan sengal urat sebab duduk bersila lama sangat buat isian beberapa item termasuk delima ini.. 

Khusus buat mereka yang susah sangat lah nak dapat awek.. ni apa ni, ayah dah berbini 2.. pakai barang tu kena la yakin.. jangan tak yakin pula..insyallah.. kalau nak juga meh sini belajar ilmu pawang asmaradana , ayah bagi aih.. tapi ada maharnya.. Kalu mahar x boleh sedia macam mana la nak nikah 2 dik oii hakdoh.. ok na. 

Khasiat pengasehan di naikkan dengan ritual zikrullah menggunakan Asma"Allah insyallah . Mana mana pandai scan tu scan je la... Ni murah je ayah nak lepas pasal ada banyak barang nak naik lagi neh


Kod Produk : D5 MERAH 24318 
Bentuk : Delima Merah
MAHAR : RM 80 


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Kekanda Chai Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB







BONDA JJ : 0127845231










Mr Chai : 0178259540

4 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami