Sabtu, 3 Mac 2018

LARAK SALAH ASLI









INI ORI LARAK SALAH..bukan Konfius Kayu Tas lagi... lama menjejak baru nak dapat yang ori, Jenuhhhhhh

Berbulan bulan tok mencari larak salah yang ori, punya jenuh .... mana tak jenuh.. uratnya hampir sama dengan kayu tas dan juga kayu ceri.. tau pokok ceri?... lagi tadak guna utk tujuan buat salah benda tu.

Beza cuma pada uratnya.. kayu tas liang roma uratnya lebih besar.. dan dalam semua 3 kayu ni, larak salah paling halus liangnya.. kekadang mata pakar pun boleh keliru di buatnya.

Kayu Larak salah di gunakan .lamaaaaaaaaaaaaa dah dan di percayai lamaaaaaaa dah yang tidak boleh di sangkal atau di nafikan...

Bawak barang salah.. insyallah roadblok lepas.. Buat salah...lepas... Tok tak suruh buat, tapi tok peniaga.. dan meniaga kayu ni bukan nak kena ada lesen..bukan tok nak galakkan jenayah, tapi org kata , buat tu berpada pada, pandai buat pandai simpan. 

Contohnya anda bawak senjata api.. dadah ke... letak dalam  kereta, katakan bawak dari siam nak ke Kuala Lumpur, insyallah selamat.. pengalaman lalu yang pernah pakai... jika tok kata ada 1 kumpulan perompak pernah berurusan dengan tok pun, insyallah tok boleh sebut.. mereka sanggup membayar berapa pun tok minta untuk kayu ini.. dan pekerjaan mereka selamat sehinggalah mereka di tembak di jalan Kota Tinggi ( ada dalam paper ) di dalam sebuah kereta selepas cubaan merompak mereka gagal, actually sebelum ini mereka tidak pernah merompak.. namun bila melihat mereka selamat semasa bawa " barang", maka mereka beranggapan mereka juga selamat kalau merompak.. 

Diingatkan.. item ini bukan untuk di bawa buat aktiviti, tapi untuk membawa hasil aktiviti... untuk melakukan aktiviti..kena pakai barang lain. tu kena ingat.. 

Sekali lagi tok pesan. kerana tok tahu bukan semua orang nak buat salah, tapi terkadang terpaksa bawa atau barang di masukkan ke dalam kenderaan secara diam. Insyallah boleh membantu. 

Boleh di simpan dalam poket atau di buat cincin. Tiada pantangan khusus kerana ia alami. 


Kod Produk : LSALAH 1318
Bentuk : Larak Salah ori
MAHAR : RM 230
RM 200



Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ dan Kekanda Chai Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB







BONDA JJ : 0127845231










Mr Chai : 0178259540








3 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami