Rabu, 24 Ogos 2016

GELIGA BULU CENDERAWASEH








































Nama sainsnya Jasper dan berada di dalam keluarga Agate

Semasa perolehannya di berikan nama nya oleh pemberi sebagai Bulu Cenderawaseh. x kan tok nak berdebat dengan dia, apa pun syukur menerima dari xda langsung. 

Kekuatan alaminya sesuai sebagai : 

Pelarisan diri 

Lambat Jodoh jadi mudah jodoh dengan izin Allah 

Penggentar jiwa musuh 

Pembungkam musuh jika berdebat

Antara kelebihan lain selain alami ialah ia mempunyai energi tersendiri yang akan bertindak balas dengan tubuh badan manusia. Bagi yang merasakan mereka kurang waras, maka adalah di larang memilikinya khuatir menjadi terlebih kurang waras, insyallah..ni bukan melawok


Kod Produk : GLUSEH 18816
Bentuk : G.Bulu Cenderawasih
MAHAR : RM 50
*Siap kos pos


6 ulasan:

  1. Gluseh 2A,payment done pada 21september2016 lalu dan dah terima geliga pada 22september2016. Terima kasih. Maaf,lambat bagitahu kat sini pasal anak saya sakit masuk ward. Harap anak saya sihat.
    Terima kasih sekali lagi tok.

    Sarah (sabah)

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami