Isnin, 22 Ogos 2016

GELIGA BULAN
Alhamdulillah Geliga bulan untuk di maharkan. Sebagaimana yang sudah termaktub semenjak tahun 2012 kefahaman tok masih tidak berubah mengenai khasiatnya di mana ia mempunyai aura di dalam penarikan Udang Galah bagi mereka penggemar udang galah . 

Item ini di pakai sebagai cincin dan di jaga dengan hanya di letakkan ke dalam beras jika tidak di jadikan sebagai cincin. 

Kelebihan lain yang nyata ialah kelemahannya sendiri iaitu tidak boleh di pakai pada bulan mengambang dan jika ia di pakaikan kepada pesakit anda, segala scan mudah tembus walau pun sebelum ini si pesakit mempunyai perisai atau perisai sihir yang kuat bagi melindungi penyihirnya. Penyihir selalu menghantar sihir dan kemudian menyeliputinya dengan Perisai pula agar scan perawat menjadi tersasar atau tidak dapat menembusi siapakah punya angkara sebenar. Itulah yang kebanyakannya terjadi fitnah kepada mereka yang tidak bersalah.

Geliga Bulan ini boleh di pakaikan sekejap kepada pesakit anda dan keputusan scan anda ke atas pesakit akan berubah dari sebelum di pakaikan dan selepas di pakaikan.. ini seperti Pwang Talk.. newbie memang takkan faham apa yang tok sampaikan.


Kod Produk : G.BULAN 21816
Bentuk : Geliga Bulan
MAHAR : RM 150

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami