Selasa, 16 Ogos 2016

BUNTAT BELUT
Buntat belut... Nak cerita panjang susah juga memandangkan ilmu ni bukan popular sangat, tapi kalau ikut bahasa org ganu... ni barang bisa boh. 

Pernah dengar ilmu Belut Putih?...

Ilmu ini di pelajari dan di amalkan sejak zaman dahulu lagi dan dari jenis ilmu langka... Tapi pada tahun 90-an ada yang menggunakan ilmu ini untuk mencuri dan merompak rumah oranh, pengamalnya mudah melarikan diri dan menyusup di tempat yang kecil malah di katakan mereka mampu menjadi belut putih dan berlari di celah sawah ketika di kejar. Jika di tangkap tubuh mereka licin dan sukar untuk di tangkap kecuali dengan 1 jalan... penangkap perlu melumurkan tangan mereka dengan tanah dan jika dapat menangkap pengamal ini, tubuh pengamal akan menjadi lemah dan ilmu mereka akan shut down buat seketika. 

Ilmu ini banyak di amalkan oleh orang sebelah Kedah dan Perlis dan cerita mengenainya juga berpeleseran banyak di sekitar negeri2 ini.

Buntat belut putih di gunakan untuk tujuan penglimunan dari musuh... dan tok nasihatkan gunakanlah ia untuk peperangan jika di perlukan dan negara memerlukan anda.. jangan pula anda menjadi pencuri dan perompak untuk kepentingan sendiri, jika buat juga, kami tidak ikut campur kerana tok di sini hanyalah peniaga yang memaharkan item mistik bagi kegunaan manusia yang sedar bahawa batu permata bukanlah Allah cipta sebagai SAMPAHKod Produk : B.BELUT 14816
Bentuk : Buntat Belut
MAHAR : RM 122.25

14 ulasan:

 1. Eh!!barang baik ni..masa ni newbie ambil la kesempatan ketika otai2 tgh tido..nanti bagi alasan tk sempatla,otai lock barang terlalu laju..hah la ni senyap pulak..

  BalasPadam
  Balasan
  1. Buntat ni kena bwk shj atau kena gengam dlm tgn yaa ayah???

   Padam
  2. Rasa sy nak lock item ni,dari td dok usha2 bnyk kali..hehe..tapi maharkan berserta item lain xpe kan tok???

   Padam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

   Padam
  4. Lock 1a..kala ad rezeki sy..sy akan dpt berserta item lain..In Shaa Allah

   Padam
  5. bawak dalam tangan ketika di perlukan dan simpan di rumah jika tidak di perlukan

   Padam
  6. Ok tok..terima kasih untuk infonya..😉

   Padam
  7. Tok..sy dah test kusaini semanggar dan leklai pelangi..alhamdulillah memang kebal darurat..

   Padam
  8. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

   Padam
  9. X sbr tunggu item2 lain tok..apa2 pon blog gb mmg baguih..x usha blog lain dah...✌

   Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami