Isnin, 15 Ogos 2016

BADAR KURSANI











Badar Kursani atau Badar besi... nama popular badar besi la

Jenih ni la yang org jual malah lebih mahai dari besi kursani... besi kursani kapal la.. huhu.... 

Insyallah jenis ini dalam pasaran GB taklah semahal harga standard Besi Kursani atau melebihi nilai standard kursani iaitu rm 500.. insyallah , tok cuba lah gagahkan diri bagi sama harga dengan besi kursani tadi, mana lebih bagus, dua dua bagus... mana lagi glamour, dua dua glamour, mana lebih unik?.... tengok kaler la.. mana plain , mana warna hidup..so uniknya ada di situ.

Insyallah 

*dah lama x dapat Badar besi ni tuan tuan, ni pun tok call sana sini tanya sekutu, mujur la sorang tu ada.. alhamdulillah.. stok ni pun tinggal beberapa je lagi.. barang kalau dh habis, dh xde, xde betul tau..bila susah nk dapat, jadi rare la..bila dah rare,rege nya pun tinggi la.. tapi di GB tok bg rege ni lg.. xpe, rezeki tuan2 smua,insya Allah..


Kod Produk : BADARK 10816
Bentuk : Permata
MAHAR : RM 300

2 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami