Khamis, 11 Ogos 2016

FEROZ PUTIH





































































Feroz putih... macam cincin tok pakai... 

Yang 4a tu sebenarnya lain maharnya, tapi tak pe la..tok pejam mata je khas utk pelanggan setia tok di GB.. Nak mahar murah murah sahaja memandangkan tok ada Rawnya kini alhamdulillah.. kalau nak jual balik, silakan


Feroz iran Putih... Antara jenis mahal..bukan jenis murah.. jangan tanya peniaga melayu, kalau peniaga melayu dia akan sebut feroz yang kaler biru atau hijau tu... p kedai nasi arab atau kedai pakistan , tanya kan kepada terutama warga Sudan, Iran atau Pakistan... Totally kalau dia international dia akan cakap Very expensive in my country...

Kat tempat dia pun dah mahai dah...

Kalau anda di JB, anda boleh ke kedai nasi arab depan LHDN tampoi tu, LHDN belah Kanan, Ke depan sikit dia belah kiri... Tanyakan Org Iran di sana. 

Tok ada 2 biji dan enggan di jual , dan pada mulanya Tok memperolehi dari sekutu tok di Johor Bahru pada Nilai Rm 700 Siap cincin Bagai RM 1400. 

Ia hanya tok pakai kalau nak berdepan org besar besar yang banyak duit.. lagi besar lagi rasa tak ralat nak dok depan depa... bukan sekadar zamrud... zamrud maybe dah biasa. Feroz iran..insyallah luar biasa, Jarang di jumpai kedai jualnya... 

Dalam ni Insyallah tok nak berkongsi kepada semua orang pada nilai Ter-ngam di dalam dunia, kalau anda beli di Platform antarabangsa sekalipun  ia masih mahal insyallah. 


Kegunaan?..

Banyak kegunaan di dalam urusan meneutralkan keadaan , membantu anda di dalam keadaan yang sempit, umpamanya situasi tegang yang tertuju kepada anda, insyallah suasana akan dapat di kawal dan anda mampu tersenyum kemudiannya. 

Itu apa yang tok nampak.. tok sendiri... kalau kelebihan lain tok tak jamin.. benda ni tok pakai dah lama, yang pertama tok buat dulu ialah pada tahun 2013 dan biasa, benda bisa ( baguih ) kita cuba dulu, agak berbisa baru tok berani keluarkan di sini, lebih kurang macam berani la nak syorkan anda pakai... 

Barang?...

Insyallah banyak, kita mampu mendapatkan lebih dari 5000 biji, jika anda inginkan lagi sila wassup Mr Bazz 0178259540 insyallah dia akan uruskan


Kod Produk : FEROZ P 9816
Bentuk : Permata Feroz
MAHAR : RM 30 

20 ulasan:

  1. Balasan
    1. Payment done..detail ayah dh wasup mr'busy'baz..

      Padam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. Alhamdulillah..terima kasih atas bayarannya tuan. smoga tuan dimurahkan rezeki dan sentiasa di bwh lindungan Allah

      Padam
  4. 4a cantik oooo...dh agak dh..mst ayah ambik....😁

    BalasPadam
  5. Yap..t.kasih tuan..sememangnya yg rare ayah tkkan lepaskan...oh!hari ni mlm jumaat ayah baru lepas sapu dan menggilap geliga dewa jin dgn minyak zafron..boleh ayah katakan yg ni geliga yg terbaik dan ayah berpuas hati memilikinya..serammm!!

    BalasPadam
  6. tapi kalau saya minta unlock 4A tu ayah bagi kot...izin ayah unlock 4a untuk saya....hahaha

    BalasPadam
  7. xpew la ayah X nak lepaskan...saya LOCK 6A..huhuhuhu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. PAYMENT DONE...UPDATE WASSAP MR.BAZ

      Padam
    2. Alhamdulillah..terima kasih atas bayarannya tuan. smoga tuan dimurahkan rezeki dan sentiasa di bwh lindungan Allah

      Padam
  8. Lock 3a..payment hujung bulan ya tok

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah..terima kasih atas bayarannya tuan. smoga tuan dimurahkan rezeki dan sentiasa di bwh lindungan Allah

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami