Sabtu, 6 Ogos 2016

GUCHMANI HIJAU
















































































Geliga Ular Cinta Mani Hijau


Allah Hu Rabbi..... Legaaaaaaaaaaaaaaaa banyakkkkkk rasa akhirnya item ini hadir. 

Ini ialah Geliga Ular cinta mani Hijau dan berpengaruh di dalam :

Kelebihan Penarikan kerezekian bagaikan Neodymium Magnet 

Memudahkan Urusan Kerezekian


Dan jenis ini adalah jenis terbaik dari jenis GUCHMANI yang pertama kali di maharkan 

Kenapa tok berkata sedemikian?.. kerana ia mempunyai aura Hijau dan bewarna hijau , metafiziknya sendiri menjelaskan ia mempunyai penarikan kerezekian terbaik .

Semua rezeki datang dari Allah... Benar... tapi bukan dengan duduk saja dan bukan dengan duduk saja memegang batu geliga. 

Pernah anda berusaha kosong tanpa asbab apa apa barangan Yang Allah Cipta.,,,... anda usaha sekerasnya namun belum sapia rezekinya kepada anda?... 

Dan pernahkan anda melihat orang yang usahanya kecil namun hasilnya agak KERAS dan berbisa?....

Jika anda tanya kepada mereka apakah rahsia mereka...... NANTI dulu.... bayangkan mereka itu ialah diri anda... dan ada org datang bertanya apakah rahsia anda... adakah anda akan bercerita?....Selain anda hanya tersenyum


Apa Apa sahaja dari item Ular cinta mani , insyallah mampu memberi kekayaan kepada manusia dengan hanya sedikit usaha yang kecil...Tapi beringat... DOA tetap penting... kedua baru usaha...

Item begini..ramai orang tidak faham.... mereka anggap ia syirik dan sebagainya... syirik apa... kita sembah batu ka?.. ada kita ambik batu duduk depan kita dan kita niat sujud ke batu atau kita anggap Batu lebih berkuasa dari Allah?

Ambil 1 helai kertas dan tulis Alif Lam Lam Ha... letak depan dan kita sembah kertas tu... syirik tak?... Syirik oiii... tu la, kecik kecik tanak belajaq pandai... masa kelas Fardhu Ain tuang kelas hehehe... Sebab bukan macam tu kita menyembah Allah.. tu namanya menyembah Kertas... 

Bila kita masuk interview.. tau pula kulum coklat Hack atau Mint.. takut mulut busuk.... Tau pulak pakai minyak wangi takut bau badan, tau pulak pakai deodorant takut ketiak berbau hangit.... Ini semua usaha.. usaha agar orang suka dengan kita, betul?... usaha untuk kita berjaya dalam temuduga itu ..betul?.... So.. kalau anda percaya benda tu semua boleh mendapatkan anda pekerjaan tanpa BERINGAT nak dapat tak dapat Allah punya Urusan..Maka Anda SYIRIK... Syirik ni ada 2 jenis, syirik kecil dan syirik besar.. Apa dia dua ni?.. tu kena belajar lah, cari ustaz ugama, tok ni ustaz Mistik... Ustaz tu bahasa Arab Bermaksud Guru.. Dulu tak nak belajar bahasa arab hehehe. Aku ni pun pasai bini tau bahasa arab sebab tu aku tau hahahah... 

Jadi pemakaian batu permata ni salah ka?..... 

Ya..Salah kalau ingat batu ni tuhan, kalau ingat Batu ni lebih berkuasa dari ALLAH..itu SALAH... ITU SYIRIK....

Tapi Kalau Kita anggap..atau kita belajar atau ada la belajar secubit ilmu Allah .... Bahawa kita KHALIFAH... kita pemimpin.. apa salah ka kalau anda menjadikan , mempergunakan, memperalatkan benda benda ni semua untuk keperluan anda atas IZIN ALLAH?... untuk memudahkan urusan kita... sebagai salah 1 USAHA kita , benda ni semua , batu ni semua siapa cipta .... IBLIS ka cipta?... setan ka cipta?

TIDAK....

Allah yang cipta... 

Apa Allah akan cipta rubbish ka di atas muka bumi ini?

Atau untuk di gunakan Khusus Buat HambaNya yang dia kasihi....?


Anda nak terikut dengan agenda dajjal yang sengaja nak merosakkan akidah atau anda nak merosakkan keimanan kepada Allah?...

Semua ni agenda Dajjal... Off course Apa Allah cipta untuk kita... untuk Hamba DIA... sebab dia sayang Hamba Dia.. cuma , Hamba Dia saja Tak Boleh pikir walau dah di bagi Otak tahap Hyper dari mana mana makhluk yang pernah dia cipta...tapi manusia tetap tak boleh menggunakannya dengan sebaik mungkin. 

Apa salah guna Batu?... Tak salah kalau kita guna akal kita dan Combine kan dengan Ilmu Ugama kita ada..

Sebab tu... nak belajar main mistik..ilmu ugama kena ada ..bukan buta tuli saja main redah... silap haluan, silap jalan..kita sesat. 

Paling utama..IKTIKAD kita... Main batu geliga UNTUK Usaha... bukan nak harapkan geliga tu lah bagi kaya... nak bagi kaya lagu mana kalau kita tak usaha.. ia cuma memudahkan urusan sahaja. Dah Allah kata lagu tu.. rujuk lah kitab... Bukan merujuk kepada mereka yang mengikut telunjuk Dajjal untuk melemahkan kita dan mengkulikan kita sampai mati di bawah telunjuk dajjal ni. 

Anda tahu.. We're in System... kita ni dalam 1 sistem.. yang sedang di kawal oleh di mata 1 ni... mata 1 merujuk kepada 1 Tujuan... 1 world 1 nation... apa dia NATION tu.. siapa di dalam NATION tu...

Aih.. dah tak pasal tok bebel bab benda lain pulak ...

Ok ok


Harap Faham


Kalau nak.. beli.. kalau x nak tak apa..

Kalau mampu , silakan.. Kalau belum Tahan diri dulu


Ikutlah akal dan  Hati jangan ikut nafsu



Kod Produk : GBN 5816
Bentuk : GUCHMANI HIJAU
MAHAR : RM 400

47 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  4. Barang baik ni tkde saper nk ker?ish!ish!

    BalasPadam
  5. Barang baik ni tkde saper nk ker?ish!ish!

    BalasPadam
  6. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Assalam tok..maaf sy yg kerdil ini.. adakah geliga ni diberi dlm bentuk ni atau dicanai.. tq tok..

      Padam
    2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    3. sudah siap tuan.Jika ada rawnya tobat tok x kan potong dan jual tuan

      Padam
    4. Tq tok.. terbaik guchmani ni.. warna hijau mmg rare..

      Padam
    5. Assalam semua.. sy terpaksa unlock berikutan ada sedikit masalah.. maaf ya tok dan sahabat gb..

      Padam
    6. Alhamdulilah, payment done tok, detail dh send via whatassp Mr. Baz. Tok mat gb terbaik👍🏻

      Padam
  7. Balasan
    1. Alhamdulillah terima kasih, semoga di rahmati Allah

      Padam
  8. Adoiii..item yg sgt dinantikan..fulus pula takde..huhuhu..

    BalasPadam
  9. lock 2a tok, inshaallah isnin bayar

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    2. barang batal lock tak boleh lock kali ke dua tuan, tuan hanya boleh grab terus.. kerana itu ada lock menunggu.. apabila ketika tuan darol eman lock dan tuan lock menunggu di bawahnya tuan boleh grab terus bila penama pertama tiada status update payment.

      Ini bagi menggelakkan tempoh lock menjadi terlalu lama.. pertama dah 3 hari, kedua dah 3 hari lagi, total stock sangkut ialah 6 hari.. itu yang tok cuba elakkan

      Padam
    3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  10. Tinggal sebiji lagi 3a..barang payah dapat ni..

    BalasPadam
  11. Tinggal sebiji lagi 3a..barang payah dapat ni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ayah mohon payment awal bulan depan tok(gaji)seperti item dewa jin baru2 ni..cash n carry..huhu!!

      Padam
  12. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    2. w.salam wbt tuan, utk pengetahuan lock deposit sudah di batalkan akibat ada pelanggan yang unlock semula utk mendapatkan item baharu ( mungkir janji )

      Padam
    3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    4. Ok, berita terima cash only..:)

      Padam
  13. Lock menunggu....please3.. :p

    BalasPadam
  14. Alhamdulillah tambah lagi koleksi gucm macam2 kaler ayah dh ade..

    BalasPadam
  15. Alhamdulillah tambah lagi koleksi gucm macam2 kaler ayah dh ade..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ayah tak kesian kt saya ke?hihi

      Padam
    2. Maafkan ayah..belum ada koleksi kaler ni tuan huhu..ayah ni minat simpan koleksi..cer tanya stock dapur kt tuan baz atau tokmat sendiri..kalau item lebih dari 3 biji kemungkinan ada stock dapur..cubalah!!

      Padam
    3. Maafkan ayah..belum ada koleksi kaler ni tuan huhu..ayah ni minat simpan koleksi..cer tanya stock dapur kt tuan baz atau tokmat sendiri..kalau item lebih dari 3 biji kemungkinan ada stock dapur..cubalah!!

      Padam
    4. Hehee...dah msj tuan baz...saja ja sbb yg 5a dgan 4a cantik..saya berkenan...tahniah tuan...

      Padam
  16. Lahhh guchmani rupanya..ingtkan geliga apo lah td...hehe

    BalasPadam
  17. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  18. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  19. Payment 3A sudah whatsapp ke Mr. BAZ. TQ Tok Mat.

    BalasPadam
  20. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami