Rabu, 3 Ogos 2016

BERTAP CINDAI HITAM






Bertap Cindai Hitam Khusus untuk gangster, kaki pukul, kaki tarik kereta ///, 77, Kucing merah, 36, 44, Dan lain lain. 

Di pakai dengan cara di gulung di dalam kain dan diikat di pinggang jika di perlukan dan semasa di perlukan. 

Kekuatan Alami Dan NYATA Mampu Test Bagi Kekebalan Senjata dan Senjata api


Kod Produk : BHITAM 2816
Bentuk : Cindai Hitam
MAHAR : RM 350

16 ulasan:

  1. Balasan
    1. Assalam tok..bole ke selitkan sekali minyak buah keras?..x taw r dkt kedai ad jual ke x 😂

      Padam
    2. boleh. lagi bagus. jempol tok bagi

      Padam
    3. Ok tok..terima kasih..dkt blog tok mmg bnyk pilihan,item rare yg dihajati pon bole dpt dkt sini..blok tok mat GB mmg terbaik

      Padam
  2. Tuan saiful wah2 hahaha item baik ni .tahniah
    .

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sama2 tuan firdaus..bg kt adik nnti..dia kejer bodyguard dato..utk equip tambahan je

      Padam
    2. Nak tnggu lama tuan..lgipon kena sharp shooter..try lah kawtim belakang klu ad item mcm tu..yg sy rse langgalam je r ad kebal umum..

      Padam
  3. Very good barang tok mmg baik..tunggu kebal umum klua saya nak hihihi...

    BalasPadam
  4. Very good barang tok mmg baik..tunggu kebal umum klua saya nak hihihi...

    BalasPadam
    Balasan
    1. kebal umum 3 juta tuan, no broker allowed

      Padam
    2. Kebal darurat pn dh cukup tuan..di charge sewaktu dlm keadaan kecemasan..kalau kebal umum takut nanti hati jadi riak dan takbur..kebanyakan macam tu lah..contoh dlm cerita laksamana do re mi...aaaa menteri fasola kot tk salah ayah dlm citer tu..

      Padam
    3. Kebal darurat pn dh cukup tuan..di charge sewaktu dlm keadaan kecemasan..kalau kebal umum takut nanti hati jadi riak dan takbur..kebanyakan macam tu lah..contoh dlm cerita laksamana do re mi...aaaa menteri fasola kot tk salah ayah dlm citer tu..

      Padam
    4. Betul tu ayah..sy pon pkir gitu gak..klu kebal umum tkt ad lahir secebis perasaan riak takbur..better kebal darurat..yg penting tawakal dan yakin pd Allah thadap kekuasaannya..

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami