Isnin, 8 Ogos 2016

BLUE SAPHIRE







Item landing time..... 

Tok nak nasihatkan... hati hati dengan item landing time la nim.. tak kisah la siapa yang jual pun.... hampir 80% item yang di jual di platform landing time ialah item Palsu... tok nak pilih 1 barang dekat sejam belek dan rujuk beberapa video... kadang kadang dah belek betui dah... sampai kat kita barang lain... kita kat sini nak boleh kata apa dah... takkan nak gaduh dengan speaking omputeh.. jadi mengarut sat g. 

Item di atas ialah Blue Sapphire dari Madagascar. Dan melalui sumber sumber yang tok semak, tok berpuas hati lah, tapi peluh kat dahi ni tetap ada raniknya... 


Jadi untuk memuaskan hati tok sendiri tok isikan ia dengan kelebihan Kewibawaan dan di kunci dengan Asma' Ul Husna. Alhamdulillah boleh pakai dan ada kelebihannya kepada pemilik


Kod Produk : BLUESPH 7816
Berat : 10.67 Carat
Bentuk : permata
MAHAR : RM 100

Jika mengikut dari saiz dan warnanya , insyallah puas hati 

14 ulasan:

  1. Balasan
    1. Tahniah tn azam..lawa permata ni

      Padam
    2. Ade lagi tak?
      Lama mengidam ni..

      Padam
    3. ada lagi tuan.. kalau nak dan tak nak tgu ia keluar halaman, sila whatsup u0178259540 untuk KAWTIM BELAKANG

      Padam
    4. Payment done tok.. t.kasih.. mtk doa2 saya dan keluarga yer tok..

      Padam
    5. Insyallah Tuan azam. Semoga tuan dan keluarga di limpahkan dengan rezeki melimpah ruah dan di permudahkan urusan serta di jauhkan dari sikap busuk hati orang lain kepada tuan sekeluarga, insyallah

      Padam
    6. Aamiin.. t.kasih tok dan sahabat2 GB

      Padam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. Tmkasih tuan saiful.. memang lama mengidam blue sapphire.. t.kasih tok

    BalasPadam
  4. Tumpang lalu, sya orng baru...
    Tahniah tuan...

    BalasPadam
  5. Tumpang lalu, sya orng baru...
    Tahniah tuan...

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami