Isnin, 15 Ogos 2016

GELIGA CEMPAKA KUNING














































RMG

 MAHAR : RM 300





































Cempaka kuning asli.. alhamdulillah... cempaka kuning alam kita pun ada, asli juga... ada pernah tok maharkan suatu ketika dahulu. 

Yang ini cempaka kuning ori dari alam bunian pula. melalui zikrullah ni ada 2 sumber, samada dari alam mereka atau dari alam kita namun menerusi alam mereka. 

Cempaka kuning di atas mempunyai urat yang hampir sama dengan mani gajah, tapi jelas ia bukan lah mani gajah. Kegunaannya amat besar di dalam Bidang Menguatkan kedudukan, Memudahkan urusan..x kiralah nak mintak kerja ke, nak memohon apa apa tawaran dari kerajaan ke, insyallah... cuma pesan tok, benda semacam ini cuma alat... umpama nak bantu untuk memudahkan lagi... bukan p mohon,muka masam mencuka... benda yang boost pun jadi tak berfungsi hahah.. 

Selain itu juga ia menaikkan kesan penyeri kepada tubuh jika di pakaikan di leher( wajib pakai org nampak ) , kalau lelaki toksah la pakai kat leher...gay pun tak pakai gitu hahaha... kang jadi pondan pulak. buat cincin sudah memadai


Ada 1 RMG di sana.. tok takleh buang gambar tu.. tapi takpa .. sapa sapa nak RMG, itu barangnya ( 3A ) , mahar berbeza ya

Kod Produk : GCK 14816
Bentuk : Cempaka Kuning
MAHAR : RM 60.25


9 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum tok nak tanyer 1a Dan 5a masih ade? Nak grab. Klau ade sye meseg tok terus.

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum tok nak tanyer 1a Dan 5a msih ade ke? Sye nak grab.

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt tuan. masih ada silakan 0178259540

      Padam
  4. Assalamualaikum tok nak tanyer 1a Dan 5a masih ade? Nak grab. Klau ade sye meseg tok terus.

    BalasPadam
    Balasan
    1. masih ada tuan.. tiada ulasan lock atau grab maka item ada tuan. silakan terus payment dan wassap ke 0178259540

      Padam
  5. Alhamdulillah Ok tok Mat payment done. Detail da send dekat no yg tok bagi.

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami