Khamis, 11 Ogos 2016

BLUE SAPHIRE































































Item landing time..... 

Tok nak nasihatkan... hati hati dengan item landing time la nim.. tak kisah la siapa yang jual pun.... hampir 80% item yang di jual di platform landing time ialah item Palsu... tok nak pilih 1 barang dekat sejam belek dan rujuk beberapa video... kadang kadang dah belek betui dah... sampai kat kita barang lain... kita kat sini nak boleh kata apa dah... takkan nak gaduh dengan speaking omputeh.. jadi mengarut sat g. 

Item di atas ialah Blue Sapphire dari Madagascar. Dan melalui sumber sumber yang tok semak, tok berpuas hati lah, tapi peluh kat dahi ni tetap ada raniknya... 


Jadi untuk memuaskan hati tok sendiri tok isikan ia dengan kelebihan Kewibawaan dan di kunci dengan Asma' Ul Husna. Alhamdulillah boleh pakai dan ada kelebihannya kepada pemilik


Kod Produk : BLUESAPH 9816
Bentuk : permata
MAHAR : RM 100

Jika mengikut dari saiz dan warnanya , insyallah puas hati tuan2...

4 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami