Khamis, 18 Ogos 2016

GELIGA TANDUK NAGA






























































Rasanya semua dah tahu apakah kegunaan batu simple ini namun bernilai tinggi di dalam rumah tangga ... hurm.....

Geliga Tanduk Naga... Berkebolehan di dalam kekuatan Tenaga Batin Rumahtangga, ramai yang pakai menjadi dan sebilangan tak jadi, tok tatau kenapa tak jadi.. Kalau guru tok dia akan begini, " Tanya Allah jangan tanya Saya ", keras bahasa tu walau dengar macam tak keras, haaaaa.. 

Di Pakaikan di pinggang, 

Jika di jadikan asbab kekuatan tangan, pemberat pukulan , angkat item berat, di pakaikan sebagai cincin.... 

Kelebihan Lain

Menambah kekuatan 

 Kelebihan sebagai penawar santau dan juga Penggerun tahap ampuh 

Rendamkan dan di buat minuman seharian 


Basicnya semua permata dan geliga di GB hanya di jaga dengan di simpan di dalam beras sahaja, Jika anda nak simpan dalam / cara lain silakan, sama saja. 

Kod Produk : GTN 10816
Bentuk : Gtn
MAHAR : RM 100


14 ulasan:

  1. Lock 5a, mcm na perolehi geliga tersebut. ada no fon x?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Payment via maybank
      551016691626 My Gemstone

      Kemudian hantarkan slip bayaran ke 0178259540 beserta nama, alamat dan kod barang.

      Actually semua dah ada di header blog ini tuan ( atasssss sekali )

      Padam
    2. payment done by saifullah

      Padam
    3. payment done by saifullah

      Padam
    4. Anak buah ayah tok..depa la ni dok main batu pulok..

      Padam
  2. Balasan
    1. Terima kasih , semoga membantu tuan

      Padam
  3. Lock 3a tok.ada lagi dak?

    BalasPadam
  4. Bayaran dah settle tok

    BalasPadam
  5. Bayaran dah settle tok

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami