Isnin, 1 Ogos 2016

GELIGA ASHIF BARKHIYA







BIODATA 

Nama Permata : Geliga wulung
Asal : Kerajaan Terbesar Jin
Pemberi : Syed Hj Ashif Barkhiya @ Ashif Barkhiya

Kenal?...

Ia adalah antara Bangsa jin yang masih ada semenjak Zaman Nabi Sulaiman A.s dan kini sudah memeluk ugama islam yang di bawakan Nabi Junjungan kita, nabi Muhammad S.A.W. Jika ia bukan pemberian beliau, maka sepertinya tok sudah menfitnah 1 makhluk bernama Hamba Allah. Maka ini bukan fitnah, ini adalah kenyataan sebenar.

Apa yang menjadi tanda soal ialah mengapa diberikan permata ini kepada tok untuk di maharkan , wallahualam bissawab, dan ia hanya boleh di miliki muslim sahaja. Minta maaf tok bukan nak perkauman , dah permintaan dia nak buat mcm tu. item lain ada lagi tuan tuan yang bukan muslim, usah khuatir , insyallah, Allah tu adil.

Dalam seminggu ni tok sedang mengamalkan sejenis ilmu yang melibatkan nama beliau, untuk tujuan apa, itu urusan Tok. Dan amalan itu mesti di lakukan selepas asar sebelum maghrib, so malam tok free  boleh update blog dan game hah.

Cuma disampaikan " jika ia tidak sampai kepada orang yang di maksudkan , maka kamu masih akan berjumpa aku lagi untuk diberikan hinggalah ia sampai kepada orang yang ku tuju "..

Wallahi... ke ada di antara korang ni dok amal ilmu apa apa ni?... khusus ilmu perang la. sebab bangsa jin jenis ni dia takkan bagi apa apa yang tiada kepentingan di dalam ugama.

Kod Produk : G.ASHIFB 30716
Bentuk : Geliga
MAHAR : RM 250

* Agar ia tidak menjadi begitu mudah


16 ulasan:

  1. Mungkin kepada ayah ni huhu..sabor jer laa..

    BalasPadam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. Ini rasa macam Mazlan KK, sebab beberapa hari teringat si kawan ini, hahahaaa...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Huhu!!ada rasanya kot tuan mazlan..

      Padam
  4. Payment done baru sebentar tadi iaitu geliga dewa jin dan delima betong..details payment ayah dh wasup pada mr.baz..tk sabar rasanya nk tunggu geliga dewa jin ni sampai ketangan..boleh lah sudi-menyudi nanti..malam jumaat ni hehe!!

    BalasPadam
  5. Payment done baru sebentar tadi iaitu geliga dewa jin dan delima betong..details payment ayah dh wasup pada mr.baz..tk sabar rasanya nk tunggu geliga dewa jin ni sampai ketangan..boleh lah sudi-menyudi nanti..malam jumaat ni hehe!!

    BalasPadam
  6. Super weapons 7 bintang ready ☺️☺️☺️

    BalasPadam
    Balasan
    1. I'm ready tok ayah..pasal 2 hari ni dok main cilok ngan ayah baru2 ni..bayangkan tiang bendera ada dua bendera kan..satu bekibar satu lagi dok senyap..angin tkda,ribut pn tkda..siap ko pasni.

      Padam
    2. Super weapons ambo tu utk jin yg duk wat cam sarip dol (samseng kampung dusun),

      Padam
    3. Ade angin la tu yah. Da brkibar tu. Hehe

      Padam
  7. Alamak dh lame nunggu.... Tp asal kuar X cukup plak modal... Xpe tunggu.... Kalo rezeki ku xkn kemana....

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami