Ahad, 14 Ogos 2016

GELIGA PANGLIMA ALAM


































Amecam?... erm..boleh tahan menawan kan ha... penah napok batu cenggini?.... bila suluh ye kuar kaler yang cantik macam kerlipan angkasa... ah yeye je kan tok ni haha

Geliga Panglima Alam 

Di berikan sebagai khusus energi kekuatan dalaman. sesuai bagi pesilat dan pengamal perubatan tradisional atau hikmah. Dulu penah keluar geliga ni dari kerajaan lain, masa tu yang di berikan adalah alami.

Geliga ini diisikan dengan energi seperti geliga Dewa Kun. Namun energi yang diisikan berupa penambah kekuatan dalaman pemilik.

Apatah jika di pakai sewaktu bersilat, boleh tengok la cargas tak cargas... kalau tengah marah ..rasa depan tu kawan lagi, better buka dulu geliga ini dari jari... takut tersasau saja nanti


Kod Produk : GFLAH 10816
Bentuk : Geliga 
MAHAR : RM 110

10 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. Elok utk pendekar malaya...cepat2...

    BalasPadam
  3. Tok Mat, batu dia colour sebiji mcm geliga panglima lutfi yg hijau eh?

    BalasPadam
    Balasan
    1. mungkin sampo. tapi tok dah perjelaskan semasa ketiadaan tuan dahulu. terkadang lain kerajaan lain nama. umpamanya delima di malaysia namanya di eropah ruby, di siam dan cambodia lain pula

      Padam
  4. Unlock 3a. Minta maaf sekiranya saya cause some inconvenience to some party. Harap diampunkan kesilapan saya ya....

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha takpa tuan, tuan dah lama x ke GB, jadi agak shock sedikit. sebaiknya tuan baca di post bermula semasa tuan tiada di sini, jadi tuan akan faham

      Padam
    2. Kenapa dia Tok Mat? Ada silap ke? Tolong betulkan kalau saya ada silap ya...

      Padam
    3. takda apa apa tuan, cuma blog GB mengalami revolusi drastik sepanjang ketiadaan tuan.

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami