Sabtu, 13 Ogos 2016

GELIGA TUPAI JANTAN





















Mudah ejakulasi?

Isteri merungut x puas?

Badan penat dan x bernafsu?

Jangan biarkan perkara ini berlanjutan jika anda sayangkan rumah tangga anda, terpulang samada anda nak makan jamu atau ubat power yang sekotak rm 1** tu. Atau anda nak beli sekali sahaja untuk prestasi seumur hidup.... 

Di pakaikan di jari sebagai cincin atau terbaik di ikatkan di pinggang semasa bersama, insyallah keputusan yang memuaskan, badan terasa letih tapi isteri asyik merengek rengek?... jangan biarkan rengekannya menjadi rungutan.... rendam batu ini ke dalam air suam, tunggu sejuk dan minum. lagi bagus di campurkan dengan madu ( air madu ). 

Ini antara item yang sentiasa mendapat sambutan..bukan kerana mistiknya , namun kerana khasiat organik di dalam batunya yang menjadikannya special

Pernah tak anda mampu untuk mengawal.... bila nak keluar?.... berapa kuantiti yang keluar, kerana kalau 1 shoot keluar semua, anda takkan mampu untuk berulang ulang.... ni ilmu kena belajar. hahaha.... Jangan makan ubat kuat.. sohih umur 40 ke atas lembik, makan lah apa pun waktu tu, tetap lembik.....


Kod Produk : GTJ 10816
Bentuk : Permata Tupai Jantan
MAHAR : RM 350

RM 200

17 ulasan:

  1. Balasan
    1. Betul tu Tn Is item best saya pun ada 1 memang power lagi2 campur madu fuhhh

      Padam
    2. Haha..berul tu mr.charles memang besh ditambahkan lagi dgn penguat pinggang..

      Padam
    3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  2. Grab apenyer tuan..yg tinggal 2a jer..sila taip grab 2a..bukan ayah nk grab plak yer..ayah hanya tunjukkan contoh jer..

    BalasPadam
  3. Grab apenyer tuan..yg tinggal 2a jer..sila taip grab 2a..bukan ayah nk grab plak yer..ayah hanya tunjukkan contoh jer..

    BalasPadam
  4. Balasan
    1. Ada tuan...wassup pada 0178259540

      Padam
  5. Bru sy tau ada geliga cmni...huhu...nmpk sgt newbie..😁

    BalasPadam
  6. As salam tok..masih ada stok lagi tak geliga tupai jantan ni..t.kasih

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami