Isnin, 22 Ogos 2016

BERTAP KUNING KEMERAHAN DIRAJA














Belek betul betul akan warnanya, ia bukan keemasan lagi, ia kuning. 


Kegunaan jenis ini sesuai bagi : 

Pemimpin atasan

Pegawai ada anak buah

Kenaikan Pangkat

Memutarbalikkan sihir

Kemuliaan dan derajat dengan izin Allah

Jika ada yang berniat jahat, akan tersungkur dengan sendirinya


Banyak Lagi khasiat lain, biar lah menjadi rahsia yang hanya Allah yang mengetahuinya 

Tok ada 4 biji anak dia, ni pun tok masukkan 2 sahaja, tapi tok still harap x da sapa beli atau mahar. 
So tok boleh simpan terus bersama ibunya


Kod Produk : BMD 21816
Bentuk : Bertap Kuning Raja
MAHAR : RM 700

Promo Idulfitri : RM 500





2 ulasan:

  1. Ada lagi tak ? PM saya emel karisma.lham@gmail.com. Akaun bank macam mana ?

    BalasPadam
    Balasan
    1. ada silakan wassup 0178259540 tuan.. akaun bank ada atasss sekali di blog ni tuan, kat gambar tok dan wife tu ya

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami