Isnin, 8 Ogos 2016

TASBEH KIYAI HAJI LEBAR (99BIJI, KUANTITI: 10)




Tok Tanak cakap panjang tentang tasbeh ini.. memandangkan ada ramai yang dok menunggu.. dan sudah tahu kelebihannya 

Ada 10 utas sahaja

Kod Produk : TASBEHKHJLEBAR
Bentuk : Tasbeh Kiyai Hj Lebar
MAHAR : RM 250

63 ulasan:

  1. Balasan
    1. Paymt done 20160809285737

      Padam
    2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    3. Terima kasih tuan, alhamdulillah, tok doakan keselamatan dan kekayaan kepada tuan tuan di dalam kehidupan, baik kaya harta atau kaya amal, insyallah

      Padam
  2. Balasan
    1. Btl tu yah. Mmg best pun. Sape x amik rugi. Satu persatu timbul kelebihan dia yg akan dirasa oleh pemilikinya. Sy pun kira baru lg mahar awal bulan pose yg lepas. Cuba lah. Tak rugi. Keasyikan brzikir guna tasbih ni mmg boleh rasa. Selain tu bkn xnk cite tp x bleh nk cite. Maaf ye.. ;)

      Padam
    2. ya kena pakai dulu baru tau

      Padam
    3. Apapon brg yg mahar dr blog tok,kena guna dlu..in shaa Allah,ada kelebihannya...

      Padam
  3. Ayah, boleh share kelebihan nya.. saya tak tau tp teringin nk ambil 1..

    BalasPadam
  4. Balasan
    1. Alhamdulillah..trima kasih tuan. smoga murah rezeki tuan..

      Padam
  5. salam tok,boleh lock deposit x?

    BalasPadam
    Balasan
    1. lock deposit tak di benarkan sekarang, kalau nak silakan lock sahaja atau grab sahaja

      Padam
  6. Buat masa ini biarlah itu menjadi rahsia. “ Memang bagus,

    BalasPadam
  7. salam tok. lock 1 tasbeh kiyai hj lebar. payment esok tok.

    BalasPadam
    Balasan
    1. payment done tok. nnt sy detail ke mr baz. terima kasih tok

      Padam
  8. Kem Guru Muda Minggu ni dah di bagitau.. drg di Haramkan bawak tasbeh ni utk bertapa.. memang apa satu pun ujian tadak la

    BalasPadam
    Balasan
    1. Guru muda baru tkde ka tok..kot2 ada sessi pengambilan baru ka ..

      Padam
    2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    3. Huhu..btl tu tok. Mcm ade perisai.. Camne nk kene uji kalau camtu. :D

      Padam
  9. Balasan
    1. Salam tok..payment 27hb.nie bleh ye tok?

      Padam
    2. Salam tok,tasbeh sy lock ada lg ke?sy nk buat payment esok..

      Padam
  10. Ni salah satu item yg sy nk mahar tp mcm tok ckp...ikut kemampuan,jgn ikut nafsu...klu ada lg ke depan,sy nk mahar jgk..in shaa Allah..😁😀

    BalasPadam
  11. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  12. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  13. kuat btoi tarikan kat hati ni suruh ambik...lock 1

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tahniah tn. Kalau ada yg nakkan tasbeh mmg sy rekemenkan ni je. Selamat beramal :)

      Padam
    2. Terima kasih tuan, alhamdulillah, tok doakan keselamatan dan kekayaan kepada tuan tuan di dalam kehidupan, baik kaya harta atau kaya amal, insyallah

      Padam
    3. amin amin amin..terima kasih tok..alhamdulillah

      Padam
  14. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  15. Balasan
    1. Terima kasih tuan, alhamdulillah, tok doakan keselamatan dan kekayaan kepada tuan tuan di dalam kehidupan, baik kaya harta atau kaya amal, insyallah

      Padam
  16. Balasan
    1. Payment done ye tok.. Trima kasih

      Padam
  17. assalammualaikum tok ada lg ke tasbih ni atau dah habis

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt tuan isa. ada 10 sahaja kali ini, insyallah kurang 2 minggu tok cuba dapatkan, tapi its not promise

      Padam
  18. tok item dah selamat tiba..bial pegang rasa pening kpla bdnyut tu awat tok?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  19. tok..kalau dah ade satu tasbeh ni nk mahar satu lg boleh ke???

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  20. Salam tok,nak tnya item ni ada lagi x? Klu ada saya nak lock 1.terima kasih.

    BalasPadam
  21. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  22. Payment done
    Saya da inform tuan baz.

    BalasPadam
  23. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  24. salam tok,tasbeh yg sy lock tu ada lg ke?sy nk buat payment esok..

    BalasPadam
  25. niat dihati hendak memiliki suatu hari nnti...insyallah

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami