Khamis, 18 Ogos 2016

KEMENYAN JIN GUNUNG TEBU

























































































































Kemenyan ini sama kegunaannya dengan kemenyan Tasek Linggiu... maka deskripsinya sama 


Tuan Tuan, Item ini Limited... sekarang mungkin ada, anda PERLU belajar bahawa, item RARE yang sekali banyak sekali muncul ke dalam blog.... MAKA ia Nak Hadir semula, bukanlah setahun dua, apatah SEBULAN DUA.

So Lepas stok Kemenyan RARE ni habih, jangan Nak Gatai Jari SMS tanya ada lagi ke tak benda ni ok...haaaa... Dah bagitau awal ni...... Sebab kalau tok sendiri teruja tengok kemenyan ni... insyallah ada rezekinya nanti 

Nanti jangan kata tok kejam la... Paksa Tok suh cari jugak la..... ni TIME banyak sapa suh x cepat cepat amik peluang. hahaha... 

Barang bukan Ikan di pasar bang / akak boleh beli hari hari di pasar pagi 


=============================



Kemenyan jin Gunung Tebu ini bertujuan untuk :

Perubatan

Kerja kerja jahat dan kerja kerja baik
( Terpulang kepada pemiliknya )

Ia boleh di gunakan sebagai medium memanggil sesuatu jin yang anda kenal bagi sesuatu hajat dan memudahkan urusan proses.....

Nasihat tok, jadikannya sebagai permata cincin, bila ada masanya perlu amat menggunakan, maka ia sudah ada di jari anda dan bersedia di gunakan..

Guru yang mahir atau guru anda mampu mengecam kemenyan ini dan pasti akan terkejut kerana anda memilikinya, jika tidak percaya, silakan mencoba dahulu.. tok cakap guru anda terkejut...insyallah pasti terkejut, lepas tu mula la memacam idea timbul utk menggunakannya.


Ini ialah kemenyan asli tanpa campuran yang tidak akan anda dapat dri mana mana kedai jual kemenyan 





Kod Produk : KJGT 17716
Bentuk : Permata Kemenyan
MAHAR : RM 252.25

RM 80.25

Kuantiti : +- 4000 Biji Di dalam simpanan

44 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dah murah sesangat tu..setahun dua yg lepas regenya tu cam diatas rm252.25sen..

      Padam
    2. Dah murah sesangat tu..setahun dua yg lepas regenya tu cam diatas rm252.25sen..

      Padam
    3. ya tok tahu, saja nak bagi peluang

      Padam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Borong sakan nampak tuan..hehe!!

      Padam
    2. Borong sakan nampak tuan..hehe!!

      Padam
    3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    4. Hehe!!ada rezeki tu nanti..kayu larak salah jgn lupe tuan..hahaha!!

      Padam
    5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    6. Awat tk ambil yg besar..boleh tahan lama..kemenyan jin ni kalau nk memanggil best ni..

      Padam
    7. Awat tk ambil yg besar..boleh tahan lama..kemenyan jin ni kalau nk memanggil best ni..

      Padam
    8. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    9. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    10. Alaaa bakar gitu2 jer..kalau ada yg mai tuan cakap cobaan...mambang yg mai ok2 jer tuan..

      Padam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  4. Balasan
    1. Lama tk muncul tuan?sihat ka?

      Padam
    2. hihihihi.........ada je duduk perhati dari jauh, sihat je.....

      Padam
    3. Alhamdulillah..tuan nashrul harzemi pn dh lama ayah tk nampak..rindu jugak ayah nk nengok komen2nya kt cini..huhu!!

      Padam
    4. Alhamdulillah..tuan nashrul harzemi pn dh lama ayah tk nampak..rindu jugak ayah nk nengok komen2nya kt cini..huhu!!

      Padam
  5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  6. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  7. Tok, cara guna mcm mna?? Saya nak , tp bkn dlm tempoh 3hari.. takpela, ad rezeki sy tebus

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    2. Iye tn.. biasalah.. mana tahu ramai yg grab.. hehe..

      Padam
  8. Tok, biasa buat payment mcm mana? Maaf tok org baru

    BalasPadam
    Balasan
    1. Maybank 551016691626 My Gemstone kendian hantar gambar slip bayaran ke 0178259540 Nama, alamat dan kod barang ... Detail sleebihnya ada di atas blog ini di bahagian atas sekali yang ada gambar tok dan wife

      Padam
  9. Balasan
    1. Semoga ia di manfaatkan sebaiknya

      Padam
    2. Terima kasih tuan SA UTC. semoga bermanfaat dan di gunakan di jalan kebaikan

      Padam
  10. Item masih ad lagi kan tok, grab 3a

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami